Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |
Preporuka
Zanzibar 12 dana - Turistička agencija neo Travel beograd 1

Zanzibar

Not rated
Detaljnije
Zanzibar
Već od €1190 /po osobi
Preporuka
Tajland Bangkok i Ko Pangan 12 dana - Turistička agencija Neo Travel Beograd 2

Tajland Bangkok i Ko Pangan 12 dana

Not rated
Detaljnije
Tajland Bangkok i Ko Pangan 12 dana
Već od €890 /po osobi
Preporuka
Bali 14 dana - Turistička agencija Neo Travel Beograd 4

Bali – 14 dana

Not rated
Detaljnije
Bali – 14 dana
Već od €990 /po osobi
Preporuka
Bali 14 dana - Turistička agencija Neo Travel Beograd 2

Bali – 12 dana

Not rated
Detaljnije
Bali – 12 dana
Već od €899 /po osobi

Obići ceo svet, proputovati planetu, posetiti svaki kutak na Zemlji. Ovako bi glasila jedna od najvećih želja većine ljudi danas. I zaista, živimo na planeti koja nam nudi mnoštvo zapanjujućih pejzaža, tropskih rajeva i netaknutih prirodnih lepota. Zato vredi posetiti daleke, egzotične destinacije koje će okrepiti vaš um, dušu i telo, a istovremeno probuditi samo najbolje u vama!

Obilazak dalekih destinacija u različitim krajevima sveta biće vaše najbolje iskustvo koje ćete uvek pamtiti! Ako ste avanturistički tip željni istraživanja, onda je Bali idealna egzotična destinacija za vas. Ovo indonežansko ostrvo, poznatije i kao „ostrvo Bogova“, okruženo je azurnim morem i zlatnim plažama. Upravo ovo Bali čini jednom od najlepših dalekih destinacija na celom svetu.

Takođe, jedna od najpopularnijih i najposećenijih egzotičnih destinacija jeste Maroko. Ova severnoafrička zemlja, sa prelepom obalom na jednoj, i pustinjom na drugoj strani, već decenijama unazad privlači milione turista. Ukusnoj marokanskoj kuhinji sigurno nećete odoleti. A Marokanci su poznati i po svojoj gostoprimljivosti, toplini i prijateljskoj nastrojenosti.

egzotične destinacije Neo Travel

Egzotične destinacije od kojih zastaje dah – Magični Tajland i prelepi Zanzibar

Tajland je definitivno stvoren za sve hedoniste kojima je putovanje i odlazak na egzotične destinacije ostvarenje snova! Postoji milion razloga zašto bi svako makar jednom u životu morao da poseti ovu zemlju u jugoistočnoj Aziji. Preukusna i pikantna hrana, živahni noćni život, niske cene, fantastične plaže, jedinstveni budistički hramovi, neobične životinje… Ovo je samo deo razloga zašto Tajland svake godine obiđe više miliona posetilaca.

U Bangkoku ćete osetiti spoj tradicionalne kulture i modernog života, videti neverovatne istorijske znamenitosti i upoznati najljubaznije ljude na svetu. Imaćete priliku da maksimalno uživate u tirkiznom moru i belim peščanim plažama na čuvenom tajlandskom ostrvu Ko Pangan.

Međutim, prelepe egzotične destinacije čekaju vas i na obali Indijskog okeana. Jedna od njih je svakako prelepi Zanizbar. Ovo mesto, sa bajkovitim plažama i toplim morem predstavlja idilično okruženje za maksimalan odmor i relaksaciju. Pored opuštanja na plaži, Zanzibar vam nudi pregršt mogućnosti za uživanje u jedinstvenim kulturnim i avanturističkim istraživanjima. Zanemećete dok šetate uskim ulicama Stoun Tauna, diveći se impresivnoj arhitekturi i karakterističnim malim muzejima.

Ove, ali druge daleke destinacije, učiniće da vidite kako izgleda raj na Zemlji. Zato, nemojte više čekati. Spakujte kofere odmah i započnite svoje putovanje iz snova!

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rsCall Now ButtonPozovite nas!