Pored toga što je naš prvi sused, Hrvatska je država locirana na „raskrsnici“ između Centralne i Jugoistočne Evrope, na Jadranskom moru. Iako se prostire na površini od oko 55 hiljada kvadratnih metara, turizam u ovoj zemlji, naprosto, buja! Glavni razlozi zbog kojih Hrvatska svake godine okuplja sve veći broj posetilaca jesu neverovatne plaže, rivijera, jedinstvena obala i hedonistička ostrva. Upravo zato je ova država jedna od najomiljenijih turističkih destinacija mnogih ljudi, naročito tokom leta.

Dubrovnik, Split, i drugi hrvatski gradovi i mesta svake godine nude nešto novo za sve turiste. Ali, ako želite da sa sobom nosite samo najbolja iskustva iz Hrvatske, onda definitivno morate posetiti Istru. Ova atraktivna turistička destinacija je ujedno i najveće poluostrvo na Jadranu. Za svega nekoliko sati možete brodom iz Istre u Hrvatskoj stići do fantastične Venecije u Italiji.

Ovo poluostrvo je savršen izbor za svakoga ko želi miran i opuštajući odmor, dok uživa u ukusnoj hrani i degustaciji lokalnog vina. Šarmantna Istra nudi vam šetnju prelepim plažama i jedan od najlepših zalazaka sunca na svetu. Divićete se neverovatnim prizorima od Pule, preko Rovinja, do Poreča. Jednostavno, Istra ima sve što vam treba.

Hrvatska – Osetite magiju Plitvičkih jezera

hrvatska

Iako je Istra izuzetno popularna destinacija tokom leta, Hrvatska vam nudi mnogo više od letnjeg odmora. Plitvička jezera su savršeno mesto za sve one koji u sebi imaju avanturistički duh i željni su istraživanja i otkrivanja novih stvari! Plitvička jezera su, zapravo, najveći i najpopularniji Nacionalni park u Hrvatskoj koji privlači više hiljada zaljubljenika u prirodu svake godine.

Ovaj park sadrži ukupuno 16 jezera koja su međusobno povezana, a opet različita. Boja tih jezera varira od smaragdno zelene, preko tirkizne, do tamno plave. Raj na zemlji! Sa mnogo pešačkih staza, različitim nivoima jezera, zapanjujućim vidikovcima i jedinstvenim vodopadima, ovo mesto je idealno za sve ljude bilo koje starosne dobi. Najprostije rečeno, Plitivčka jezera su divna i poželećete uvek iznova da se vraćate na ovu uzbudljivu lokaciju.

Prema tome, u ovoj zemlji vas čeka ispunjen i bogat provod koji ste oduvek hteli. Hrvatska – stvorena za ostvarenje vaših snova.

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs