Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Evropa predstavlja drugi najmanji kontinent na svetu i zauzima gotovo petnaestinu ukupne kopnene površine na planeti. Na ovom kontinentu živi više od 740 miliona stanovnika. Međutim, pored svog nesumnjivo velikog geografskog, geostrateškog i demografskog značaja, Evropa svakako nudi i ima mnogo više od toga. Brojne evropske metropole već vekovima unazad pokazuju zbog čega je „stari kontinent“ jedno od najpopularnijih destinacija za turiste iz svih krajeva sveta!

evropske metropole Vaše putovanje u Evropu i kroz nju ne mora biti dugo i iscrpno kako biste uvideli sve njene fascinantne različitosti i lepote. Čak ćete i na manjem (kraćem) putovanju kroz Evropu upoznati i videti mnogostruke kuluturološke, nacionalne i jezičke razlike. Od arheoloških ruina u Grčkoj do nestvarne Kapadokije u Turskoj.

U jednom trenutku možete piti ukusno vino u Španiji, dok već u drugom možete okusiti fantastičan nemački rizling. Gotovo svaki čovek iz drugih krajeva sveta može pronaći poreklo svojih predaka u Evropi.

Jednostavno, postoji milion (i više) razloga zašto bi svako trebalo da obiđe Evropu. Zato, ako želite da začinite svoj odmor, znajte da će vam evropske metropole prirediti samo najbolja iskustva!

Evropske metropole koje ćete iznova želeti da posećujete

Nevezano putujete li poslovno ili privatno, želite li romantičan odmor ili idete na porodično putovanje – Evropa ima sve za vas! Od Engleske i Skandinavije i Francuske, preko Italije, Austrije i Nemačke, pa sve do neverovatne Turske. Evropske metropole obiliju živopisnim gradovima, čuvenim po svojim muzejima, restoranima, noćnom životu, hrani, arhitekturi i slično. Naravno, ne smemo nikako zaobići ni najveću državu u Evropi – Rusiju, gde će vam putovanje u Moskvu i Sankt Peterburg biti nezaboravna avantura. Čak i poseta susednoj Mađarskoj ili Hrvatskoj vas može odvesti na najslikovitija mesta o kojima ste do sada samo sanjali.

Tomovi i tomovi knjiga bi bili isuviše mali kada bismo morali da nabrojimo šta bi sve trebalo da posetite na svom putovanju kroz Evropu. Zato i ne treba da čudi što odluka o tome koju evropsku državu treba (prvo) posetiti može biti izuzetno teška. Ali, jedno je sigurno. Koju god evropsku metropolu da odaberete kao svoju destinaciju za putovanje, garantovano ćete poželeti iznova da je posetite.Call Now ButtonPozovite nas!