Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Egipat predstavlja jednu od svetski najpoznatijih i najposećenijih turističkih destinacija. Ali, takođe, ova zemlja je mesto najstarijih primera ljudskog društva i postanka civilizacije uopšte. Ne postoji osoba na ovom svetu koja ostane ravnodušna kada ugleda kompleks piramida u Gizi ili legendarnu Tutankamonovu grobnicu. Uz uživanje u toplom moru i njegovoj neverovatnoj tirkiznoj boji, svaki dan će vam proći kao tren koji ćete želeti zauvek da pamtite! Stoga, ako želite da imate samo najbolja iskustva u ovoj zemlji, onda je za vas stvoren i najbolji odmor u Egiptu.

Uz najfascinantnije istorijske spomenke koje svake godine poseti više miliona turista, prirodna čuda Egipta su beskrajna! Na mnogo načina, ova zemlja se može, turistički posmatrano, podeliti na dva dela. Prvi deo je Egipat Kaira i Nila sa živahnim srednjovekovnim bazarom, magičnim Sfingama i  brojnim rečnim turama. Drugi deo je Egipat Crvenog mora sa velikim brojem modernih odmarališta koja su u svakom trenutku spremna za vaš dolazak!

Najbolji odmor u Egiptu – Hurgada i Šarm El Šeik čekaju na vas

Većina ljudi koja odluči da poseti ovu jedinstvenu afričku zemlju zna da je leto idealno vreme za putovanje u Egipat. Upravo zato Hurgada i Šarm el Šeik predstavljaju dva najposećenija i najpopularnija letovališta koja ne smete da zaobiđete kada putujete u Egipat.

najbolji odmor u Egiptu

Neograničeni prostor za uživanje i istraživanje ova dva mesta čini ih takvim da vam je najbolji odmor u Egiptu zagarantovan! Uživaćete u egzotičnoj Hurgadi dok plovite sa delfinima ili dok lebdite iznad plaža parasejlingom. Ostaviće vas bez teksta ekskurzija i obilazak čuvenog Giftun Nacionalnog parka. Poseta Luksoru biće vam prilika da upoznate prestonicu faraona i impresivnog arhitektonskog nasleđa. Kada su sportovi na vodi i skubadajving u pitanju, Šarm el Šeik predstavlja egipatsku Meku! Čak i ako niste dobar plivač, budite bez brige. Ture i izleti brodom, sa staklenim dnom, dostupni su u Šarm el Šeiku u svakom trenutku.

Još ako putujete sa decom, maksimalno ćete uživati sa vašim mališanima u Akva parku „Aqua Blue“.

Bilo kako bilo, ne postoji mogućnost da se ne provedete vrhunski kada letujete u ovoj zemlji. Zato, spakujte svoje kofere što pre, jer najbolji odmor u Egiptu čeka samo na vas!Call Now ButtonPozovite nas!