Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Grčka je zemlja koja svake godine okuplja više miliona posetilaca širom sveta. Razlog je jednostavan – najbolji odmor u Grčkoj zagarantovan je svakome ko želi vrhunski da se provede. I to bez obzira na doba godine!

Ova basnoslovna zemlja, koja ima više od 10 miliona stanovnika, nalazi se na čuvenoj tromeđi gde se ukrštaju putevi Evrope, Afrike i Azije. Grčka svim ljudima iz svih krajeva sveta nudi toliko mnogo avanture i zabave, da vam ovde ne može biti dosadno. Od uzbudljive i nikada monotone Atine, pa sve do hedonističkog načina života na priobalju.

Grčka, jednostavno, predstavlja mozaik najrazličitijih pejzaža i jedan od najvećih svetskih „muzeja“ na otvorenom.
Cela zemlja je praktično „preplavljena“ drevnom mitologijom. Još ako ste ljubitelj tradicionalne arhitekture, istorije, umetnosti i filozofije, putovanje u ovu zemlju naprosto ne smete propustiti.

Zbog svega navedenog turizam u Grčkoj predstavlja jednu od najrazvijenijih privrednih grana ne samo u Evropi, već i na planeti.

Najbolji odmor u Grčkoj – Prilika da uživate maksimalno

najbolji odmor u Grčkoj

Naravno, Grčka je najpopularnija evropska destinacija tokom leta, zato što je svaki dan tokom letnje sezone praznik za sebe. Leto u Grčkoj predstavlja trenutak kada cela zemlja dobija poseban sjaj i praktično „oživljava“.

Fenomenalne peščane plaže, toplo mediteransko sunce, bajkovite obale, kristalno čista voda, netaknute prirodne lepote… Naravno, ne smemo zaboraviti ukusnu grčku kuhinju i tradicionalna pića, druželjubive ljude i atmosferu koja je uvek pozitivna i vesela. Tako bi na najbolji mogući način mogao da se opiše, u kratkim crtama, najbolji odmor u Grčkoj.

Mikonos, Santorini, Tasos, Rodos, Krf, Asprovalta, Parga i boravak na brojnim drugim letovalištima u Grčkoj biće samo deo vaših najboljih iskustava u ovoj zemlji. Imaćete priliku da beskrajno istražujete kada se nađete na obalama Jonskog i Egejskog mora. Čak i redovnih deset dana odmora u ovoj zemlji biće vam izuzetno malo da vidite i obiđete sve što ste hteli. Iznenadićete se prilično povoljnim cenama ležaljki na plažama širom Grčke.

Ukoliko do sada niste, vreme je da posetite u Grčku i zaigrate životni „sirtaki“ koji će vam oplemeniti i dušu i telo. Garantujemo da ćete samo nakon jedne posete poželeti iznova i iznova da se vraćate u ovu magičnu zemlju.Call Now ButtonPozovite nas!