Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Halkidiki predstavlja centralno turističko odredište u Grčkoj. Geografski posmatrano, Halkidiki jeste poluostrvo koje je samo po sebi sastavljeno iz tri poluostrva/prstena (ili tri prsta/noge, kako Grci vole da ih zovu). To su Kasandra, Sitonija i Atos sa svim svojim razlikama i osobenostima. Ako je vaš izbor za letovanje Grčka, znajte da su Halkidiki apartmani spremni za vaše potpuno uživanje.

Halkidiki se prostire na površini od skoro 3.000 kvadratnih kilometara. Prema poslednjem popisu, na Halkidikiju živi blizu 106.000 ljudi. Njegov glavni grad je Poligiros.

Mnogi su saglasni da ne postoji tako lepo mesto u Grčkoj kao što je Halkidiki. Fantastične zlatno-peščane plaže na zaklonjenim zalivima, restorani na obali Egejskog mora i fascinantne arheološke znamenitosti. Jednostavno, Halkidiki, kao dragulj severne Grčke, ima sve za svakoga! Ovaj oblast predstavlja unikatnu kombinaciju grčke autentičnosti i netaknutih prirodnih lepota. Najprostije rečeno – ovo je letovalište gde će sva vaša čula oživeti.

Iz ovih, ali i brojnih drugih razloga, Halkidiki apartmani su savršeno rešenje za smeštaj i vaš najbolji provod na ovom poluostrvu.

Halkidiki apartmani – Jer zaslužujete samo najbolje u Grčkoj

halkidiki apartmani Neo Travel

Malo je reći da postoji milion razloga zbog kojih bi svako, makar jednom u životu, trebalo da provede leto na Halkidikiju. Na prvom mestu, to su svakako nestvarno lepe plaže, zbog čega u Halkidiki svake godine dolazi više hiljada turista. Fin, sitni pesak, topla voda i tirkizno more – raj na Zemlji u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Štaviše, plaže na Halkidikiju imaju reputaciju najkvalitetnijih plaža u Grčkoj. Poseduju skoro stotinu plavih zastavica i prostiru se na više od 550 kilometara dužine. Uz mnogo kafića, barova, restorana i taverni na plažama, uživaćete u svakoj sekundi provedenoj na Halkidikiju. Takođe, cene iznajmljvavanja ležaljki su pristupačne za svačiji budžet. A, za vaš kompletni užitak zaduženi su Halkidiki apartmani.

Međutim, nisu plaže jedini razlog ogromne posećenosti ove grčke oblasti. Postoje i brojne druge aktivnosti kojima se možete razonoditi na Halkidikiju. Pored, naravno, lenčarenja na plaži i kupanja u kristalno čistoj vodi.

Na Halkidikiju možete uživati u beskrajno lepoj zelenoj prirodi. Zbog planina koje okružuju Halkidiki, poput Holomontasa, Itamosa i Stratonika, ova oblast je idealna za alpiniste. Ako ste ljubitelj biciklizima, Halkidiki je takođe prava opcija za vas. Na Halkidikiju se nalazi čuvena Petralona pećina, čija prirodna lepota će vas ostaviti bez daha.

Ovde možete probati jedinstvene grčke specijalitete koji će izazvati eksploziju ukusa u vašim ustima. Halkidiki se nalazi na gotovo sat i po vremena vožnje od Soluna, tako da možete organizovati sopstvenu ekskurziju i posetiti drevne, arheološke znamenitosti u ovom gradu.

Mogućnosti za vaše nezaboravno letovanja ovde su, zaista, mnogobrojne. Zato budite spremni za samo najbolja iskustva na Halkidikiju. To će vam, između ostalog, omogućiti i Halkidiki apartmani.Call Now ButtonPozovite nas!