Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Jerisos je, bez ikakve dileme, jedinstveno letovalište na Atosu. Ovo mesto predstavlja svojevrstan spoj nestvarno lepih plaža, živopisnih boja i spokojne atmosfere. Jerisos, sa bogatim kulturnim nasleđem, poznat je i kao drevni Akantos. Ostaci drevnog gradskog zida i dan danas su očuvani i nalaze se u izuzetno impresivnom izdanju. Budite sigurni da je Jerisos, između ostalog, jedno od najlepših mesta na Halkidikiju. Zato vas ovde čekaju samo najbolji i najkvalitetniji Jerisos apartmani.

Jerisos je, zapravo, mali grad na trećem prstenu Halkidikija i udaljen je oko 160 kilometara od Soluna. Na 10 kilometara od Jerisos nalazi i Sveta Gora. Pored istorijskog, turističkog i geografskog značaja, Jerisos ima i važan ekonomski značaj. Naime, Jerisos je izuzetno važna luka u severnoj Grčkoj, tako da se ovdašnje stanovništvo uglavnom bavi ribolovom i turizmom.

U Jerisosu ćete jesti najukusniju ribu u Grčkoj. Takođe, treba spomenuti da je Jerisos, zbog čuvene reputacije Akantosa, poznat i po veoma dobrom vinu. Ljudi su veoma gostoprimljivi, ljubazni i veseli, i neretko se na ulici mogu čuti kako pevaju tradicionalne grčke pesme.

Jerisos apartmani i plaže – Za vaš najlepši užitak na Atosu

jerisos apartmani Neo Travel

Magične plaže, kao i brojne mogućnosti za zabavu i razonodu koje vam se nude, Jerisos čine fanstastičnim mestom za odmor. Peščano-zlatne plaže, koje okružuje nestvarno lepa i netaknuta prioda, pruža turistima sve što im treba za vrhunski provod. Pored toga, smeštaj i Jerisos apartmani će vam omogućiti da vaša relaksacija ovde bude maksimalna.

Za razliku od drugih mesta na Halkidikiju, ali i u Grčkoj uopšte, Jerisos je poznat kao mirno letovalište. Ovo ga čini idealnom destinacijom za boravak i letovanje porodica sa decom. More je tirkizno, dok je voda kristalno čista. Na plaži, koja je dugačka oko 11 kilometara, ima pregršt suncobrana i ležaljki koje možete iznajmiti po povoljnim cenama. Naravno, ovde ima i dosta tuševa, kao i kabina za presvlačenje.

Slikovite taverne, turističke prodavnice, akvarijum, diskoteka i restorani u ovom malom mestu, svakom posetiocu će pružiti jedinstveni osećaj topline i zadovoljstva. Na modernom šetalištu, koje je dugačko oko 1 kilometar i koje se prostire uz obalu, provešćete najprijatnije trenutke šetnje.

Boravak na Jerisosu je kombinacija ugodnog, mirnog i opuštajućeg, ali i istovremeno uzbudljivog odmora. Zato, ako idete na Atos, naša preporuka je da obavezno posetite i ostanete u Jerisosu. Tamo vas čekaju najmodernije opremljeni i potpuno uređeni Jerisos apartmani koji će učiniti vaš boravak najboljim iskustvom na Halkidikiju.Call Now ButtonPozovite nas!