Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Kasandra, bez ikakve dileme, predstavlja najživahniju i najposećeniju destinaciju, odnosno poluostrvo na Halkidikiju. Ovo mesto je, pored Sitonije i Atosa, treći čuveni prsten popularnog i magičnog Halkidikija. Beskrajno čista voda i predivne peščane plaže, u kombinaciji sa neprevaziđenim noćnim životom, čini da Kasandra bude jedno od najposećenijih destinacija u celoj Grčkoj. A za vaš ekskluzivni i najbolji boravak ovde pobrinuće se savremeni i maksimalno udobni Kasandra apartmani.

Kasandra je, zapravo, najzapadnije poluostrvo na Halkidikiju. Zauzima površinu od oko 330 kilometara kvadratnih i na ovom poluostrvu živi skoro 20.000 ljudi. Međutim, ova cifra je višestruka veća tokom vrelih, letnjih dana.

Kasandra je poznata ne samo po fantastičnim plažama, već i po očuvanim i netaknutim prirodnim lepotama. Bogat i veoma aktivan noćni život privlači svake godine na više hiljada mlađih posetilaca željnih ludog i dobrog provoda. Među njima i dosta naših ljudi.

Takođe, u Kasandri se organizuju jedinstveni godišnji festivali i pregršt drugih zabavnih događaja koje definitivno vredi videti. Ali, nakon što završite sa svim svojim dnevnim, večernjim i noćnim aktivnostima, čekaju vas uvek sređeni i moderno opremljeni Kasandra apartmani.

Kasandra apartmani – Vaše pravo da samo i isključivo uživate na Halkidikiju

kasandra apartmani Neo Travel

Dok prelazite obalu Kasandre, koju zapljuskuju mirni talasi kristalnog čistog Egejskog mora, bićete očarani filmski lepim pejzažima koje vidite. Od divlje i iskonske lepote severne Kasandre, preko panorame zelenila na istoku, pa sve do najbogatijeg zabavnog sadržaja na zapadu.

Na ovoj najatraktivnijoj turističkoj destinaciji na Halkidikiju nalazi se obilje prelepih plaža, koje su ponosni nosioci plave zastavice. Neke od najlepših plaža na Kasandri su Kalitea plaža, Sani plaža, Kriopigi plaža, Glarokavos plaža, Afitos plaža, Paliuri plaža i brojne druge. Najmoderniji kafići, barovi, taverne i restorani deo su svih ovih plaža.  Na njima možete po izuzetno povoljnim cenama iznajmiti ležaljke i suncobrane i prepustiti se svim čarima leta.

Međutim, bez ikakve sumnje, svakako su najpopularnija letovališta na Kasandri su Pefkohori, Polihrono i Hanioti. Gotovo da se letovanje na Kasandri ne može zamisliti bez odlaska na ova mesta. Zbog toga baš u ovim odmaralištima Kasandra apartmani vam nude najbolje i najkvalitetnije uslove za savršen odmor u Grčkoj.

Kao što smo rekli, Kasandra je mnogo više od obične turističke destinacija i na ovom poluostrvu svako može naći zanimaciju za sebe. Kasandra festival, koji se održava u Siviriju, jedinstven je kulturni događaj koji ima zabavan i edukativan značaj. Vrhunac su koncerti i predstave zasnovane na modernoj, ali i starogrčkoj drami.

Ne postoji lepši način da završite svoj dan na Kasandri, nego otići u jedinstvenu termalnu banju Agia Paraskeva. Sa svojim saunama, podmlađujućim tretmanima i hidromasažama, poželećete da nikada ne odete iz Kasandre.

Zato, rezervišite svoje letovanje i svoj zasluženi odmor odmah! Kasandra apartmani zaduženi su samo i isključivo za vaša najbolja iskustva u Grčkoj!Call Now ButtonPozovite nas!