Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Hanioti je letovalište koje lagano, ali sigurno postaje jedna od najposećenijih destinacija na Halkidikiju. Nalazi se na poluostrvu Kasandra i udaljen je oko devedesetak kilometara od Soluna, odnosno oko sat vremena vožnje. Zbog reputacije odličnog mesta za letovanje, sve veći broj ljudi želi da iskusi čari Haniotija. Treba istaći da vam kompletno opremljeni i uređeni Hanioti apartmani nude sve što vam treba za najprijatniji boravak na Halkidikiju.

Hanioti je, zapravo, veoma malo, ali izuzetno živopisno mesto i pravi turistički raj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svojom fascinantnom plažom, jedinstvenom promenadom, prelepim zelenilom i bogatstvom sadržaja, Hanioti uspeva da zadovolji potrebe čak i najzahtevnijih turista.

U Haniotiju živi oko 1.000 stanovnika, ali tokom letnje sezone u ovom letovalištu praktično sve vrvi od znatiželjnih turista. Na samo 3 kilometra od Haniotija nalazi se popularno letovalište Pefkohori. Dok je na udaljenosti od 4 kilometara od Haniotija lociran i uvek zanimljivi Polihrono. Hanioti je, prema legendi, naziv dobio prema prvom doseljeniku koji je na ovo mesto došao iz Kanije, na Kritu.

Treba istaći da Hanioti slovi za mirno letovalište, tako da on predstavlja savršeno mesto za sve koje žele da odmore od svega. Budite sigurni da vam u Haniotiju ništa neće nedostajati, a u tome će vam definitivno pomoći Hanioti apartmani.

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Hanoiti

Izaberite apartman po vašoj želji!

Fantastična plaža i Hanioti apartmani će vam pružiti najbolji odmor u Grčkoj

hanioti apartmani Neo Travel

Ako postoji nešto što ne prestaje da fascinira turiste iz godine u godinu u Haniotiju, to je njegova prelepa, dugačka peščana plaža. Ona je ponosni dobitnik Plave zastavice. U vodu se ulazi postepeno što Hanioti, uz titulu mirnog mesta, čini optimalnom destinacijom za porodični odmor. Plaža predstavlja idealno mesto za razne vodene sportove, ronjenje i džet skijanje.

Takođe, na ovoj plaži možete, po najjeftinijim cenama, iznajmiti ležaljke i suncobrane za vaše maksimalno uživanje i hedonizam. Štaviše, pojedini barovi i kafići na plaži će vam dati potpuno besplatno korišćenje ležaljki, ukoliko naručite piće od njih. Na ovoj plaži se nalazi čuveni bar Molos u kojem se organizuju najbolje žurke u Haniotiju. Ovde, inače, nastupaju neki od najpopularnijih di-džejeva u svetu.

Pored ove plaže, možete posetiti i Glarokavos, koji se nalazi blizu Pefkohorija, kao i impozantnu Paljuri plažu sa kristalno čistom vodom. Inače, u Haniotiju vam je dovoljna jedna večernja šetnja tokom letnje sezone na promenadi i bićete impresionirati bogatstvom boja i sadržaja. Iako slovi za tiho mesto, ovde postoji dosta klubova u kojima se možete zabavljati do kasno u noć.

U Haniotiju imate i sva ostala mesta koja će potkrepiti sve vaše potrepštine. Tako, ovde možete naći privatne i javne zdravstvene centre, mnogo prodavnici, radnji, pekara i restorana. Prisutne su i rent-a-car agencije, restorani, taverne, supermarketi i bankomati.

Sa velikom dozom sigurnosti vam garantujemo da ćete u Haniotiju provesti najkvalitetniji odmor. Baš onakav kakav ste priželjkivali cele godine. Zato, spakujte kofere odmah, jer vas ovde čekaju samo najbolja iskustva, zbog kojih ćete želeti iznova da dolazite u Hanioti. Dok će Hanioti apartmani, sa svojim ljubaznim osobljem i vrhunskom turističkom ponudom, učiniti da se osećate kao kod kuće.Call Now ButtonPozovite nas!