Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Pefkohori je letovalište koje se nalazi na istočnom delu Kasandre, neposredno pred posledni rt na ovom poluostrvu. Područje na kojem je Pefkohori lociran mogao bi se nazvati ekološkim i turističkim rajem na Halkidikiju. Zato i ne čudi što više hiljada posetilaca svake godine iz Evrope, ali i iz celog sveta, svoj odmor sa zadovoljstvom provodi na ovom mestu. Ujedno, Pefkohori je jedno od omiljenih destinacija za letovanje naših ljudi. Ali, za vaš najbolji odmor u Grčkoj i za letovanje koje nikada nećete zaboraviti, zaduženi su Pefkohori apartmani.

Prema poslednjem popisu, na Pefkohoriju živi oko 2. 100 stanovnika, ali ovaj broj je zaista višestruko veći tokom letnje sezone. Naziv je dobio po borovoj šumi koje ima u izobilju na planinama ovog turističkog područja. Udaljen je Soluna oko 9o kilometara. U neposrednoj blizini Pefkohorija nalaze se i druga dva najpopularnija letovališta na Kasandri – Polihrono i Hanioti.

Prijatna klima Pefkohorija, veličanstveno prirodni pejzaži i okruženje, prelepe plaže i istančani duh gostoprimstva ne prestaju da oduševljavaju sve turiste iz godine u godinu. Pefkohori slovi za jedno od najkosmopolitskijih i najistaknutijih letovališta ne samo u Grčkoj, nego i na celom starom kontinentu. Zato i ne treba da čudi što su najsavremenije opremljeni i uređeni Pefkohori apartmani najtraženija mesta za boravak ovde.

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Pefkohori – Grčka

Pronađite savršen apartman za vaš odmor!

Pefkohori apartmani – Neka vaš užitak na Halkidikiju bude vrhunski

pefkohori apartmani Neo Travel

Sređena i beskrajno lepa peščana plaža na Pefkohoriju stvorena je za svačiji ukus! Na njoj se nalazi mnogo taverni, ribljih restorana, kafića, barova u čijim svežim napicima i ukusnoj mediteranskoj hrani ćete maksimalno uživati. Na ovoj plaži možete iznajmiti ležaljke po najpovoljnijim cenama u Grčkoj.

Ali, pored plaže, Pefkohori se, takođe, od drugih mesta na Halkidikiju razlikuje po vrlo bogatom i intenzivnom noćnom životu. I upravo ova stvar je etablirala Pefkohori kao omiljeno letovalište mladih. Ovaj noćni život u Pefkohoriju, s jedne strane, podrazumeva mnošto žive muzike koju izvode lokalni muzičari. S druge strane, do ranih jutarnjih časova možete se zabavljati u fantastičnim noćnim klubovima uz najpopularniju muziku u prepoznatljivom grčkom ritmu.

Sve ulice u Pefkohoriju, ispod glavnog puta, praktično su pretvorene u šetališta, tako da možete uživati u priobalnoj šetnji promenadom, ali i u malim putevima na kojima na nalazi mnogo prodavnica. Pored toga, u Pefkohoriju možete naći mnogobrojne bankomate, radnje sa pristupačnim cenama, internet kafiće, super markete. Za najmlađe, tu je i fenomenalni luna park. Ukoliko imate zdravstvenih ili problema sa zubima, u Pefkohoriju se nalazi i privatna ambulanta i stomatološka ordinacija.

Za ljubitelje plovidbe, treba reći da je Pefkohori domaćin čuvene regate ITENBA. Čamci i jedrilice kreću iz obližnje luke Glarokavos.

Sve u svemu, Pefkohori važi za živahno i uzbudljivo letovalište u kojem ima dosta zabavnog, šarolikog i impresivnog sadržaja koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Budite sigurni da vas ovde čekaju samo najbolja iskustva, a u tome će vam, između ostalog, pomoći udobni i jedinstveni Pefkohori apartmani.Call Now ButtonPozovite nas!