Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Polihrono predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta ne samo na Kasandri, već i u celoj Grčkoj. Bez ikakve dileme, ovo mesto zaista ima sve što je potrebno za vrhunski provod i najbolji odmor u Grčkoj. Prelepa plaža, nestvarno lepi pejzaži, pregršt zabavnih sadržaja na svakom koraku, bogata istorija. Zato i ne treba da čudi što više hiljada turista iz svih krajeva sveta sa nestrpljenjem čekaju leto kako bi doputovali u Polihrono. Zbog toga vas na ovoj destinaciji čekaju uvek sređeni i najmodernije opremljeni Polihrono apartmani.

Polihrono se nalazi na istočnoj obali Kasandre, na Halkidikiju. Udaljen je oko 96 kilometara od Soluna i oko 62 kilometara od Poligirosa, glavnog grada Halkidija. Prema poslednjem popisu, u ovom mestu živi svega 997 stanovnika. Ali, nemojte da vas ova cifra zavarava, jer je ona višestruko veća tokom letnje sezone.

Polihrono se nalazi blizu Haniotija i Pefkohorija – letovališta u koje veliki broj turista iz Srbije svake godine putuje. U neposrednoj blizini Polihrona nalazi se i čuvena Kalitea, koja je, zapravo, centar turističke zabave na Kasandri. Polihrono je idealno mesto za letovanje porodica sa decom.

Ali, i pored toga, Polihrono je veoma živahno i fantastično mesto, ne samo za letovanje, već i za život. Postoji mnogo prodavnica, klubova, barova, taverni, kafića, restorana, vila i apartmana. Smeštaj na ovoj turističkoj destinaciji je prostran, udoban, i pristupačan za svačiji budžet. Tako da su u svakom trenutku za vaš vrhunski užitak spremni Polihrono apartmani.

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Polihrono  – Grčka

Apartmani po vašoj meri!

Polihrono apartmani – Stvoreni za vaš maksimalan hedonizam na Halkidikiju

polihrono apartmani Neo Travel

I pored brojnih prednosti i živopisnih mesta koje možete videti u Polihronu, glavna „atrakcija“ ovog odmarališta svakako je njegova magična Polihrono plaža. Dugačka je 7 kilometara, a voda na ovoj plaži spada u red najčistijih u celoj Grčkoj!

Ulazak u vodu je postepen, što ovu plažu čini savršenom za decu. Inače, plaža je peščana, a voda je uvek topla. Baš zbog toga, na Polihrono plaži, između ostalog, možete uživati u vodenim sportovima, biciklama na vodi, pedalinama, džet skiju i drugim aktivnostima. Takođe, na plaži imate dosta kafića i barova, a iznajmljivanje ležaljki je veoma povoljno. Ono što će vas naročito obradovati jeste da su Polihroni apartmani veoma blizu plaže i udaljeni su svega nekoliko minuta od nje. Ali, i manje.

Pored plaža, Polihrono odlikuje i nestvarna prirodna lepota u kojima dominiraju borove šume i plantaže maslina. Ako ste avanturista i ljubitelj prirodnih pejzaža, zaljubićete se u malo jezero Mavrobara koje se nalazi 3 kilometra od Polihrona u pravcu planine. Do njega možete doći pešačenjem, ali i biciklom. Ovo je, inače, zaštićeno prirodno područje i na njemu živi jedinstvena vrsta kornjača koju nigde drugde na svetu nećete videti.

Takođe, Polihrono ima bogato kulturno-istorijsko nasleđe i zapanjujuće spomenike, pre svega zbog drevnog grada  Neapolisa. Treba istaći da se u Polihronu održavaju i brojni umetnički festivali.

Prema tome, nemate razloga više mnogo da se premišljate. Maksimalan hedonizam i najbolja iskustva iz Grčke koja ćete svima prepričavati čekaju vas na Polihronu. A za vaš ugodan i prijatan boravak pobrinuće se Polihrono apartmani.Call Now ButtonPozovite nas!