Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Sitonija je poluostrvo na Halkidikiju, koje se nalazi između druga dva poluostrva u ovom grčkom regionu – Kasandre i Atosa. Naziv je dobila po Sitonu, sinu boga Posejdona. Sitonija je zagarantovano mesto za najbolji odmor u Grčkoj jer predstavlja kombinaciju mirnog, ali istovremeno i živahnog života koji nikoga nije, niti će ostaviti ravnodušnim. Savršeno je odmaralište za „beg“ od svakodnevnih problema. Zato su svi Sitonija apartmani udobni, prostrani, kompletno opremljeni i stvoreni za vaše maksimalno uživanje.

Sitonija je istovremeno i opština, a njeno sedište je grad Nikiti. Zauzima površinu od oko 516 kilometara kvadratnih i u njoj živi više od 12.000 stanovnika. Ovo letovalište na Halkidikiju svakako predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija na koje dolaze na hiljade posetilaca iz celog sveta svake godine.

Čarobne zlatno-peščane plaže (većina njih sa plavom zastavicom), kristalno čisto Egejsko more, netaknute prirodne lepote, šarmantna ribarska sela, veličanstvena arhitektura kuća i crkava… Jednostavno, ovo je destinacija koju je malo posetiti samo jednom i koja uvek nudi nešto novo.

Iz tih, ali i brojnih drugih razloga, Sitonija apartmani će vam omogućiti najprijatniji boravak, zbog kojeg ćete poželeti da se u njih ponovo vratite.

Sitonija apartmani – Vaše mesto za prijatan boravak na Halkidikiju

sitonija apartmani Neo Travel

Sva mesta na ovom magičnom poluostrvu, poput Nikitija, Sartija, Neos Marmarasa, Vurvurua, Toronija, Sikija, Ormos Panagiasa i drugih, nagradiće vas samo najlepšim uspomenama. Svako od ovih mesta ima fantastične plaže, jedinstvenu arhitekturu, gradske trgove ispunjene vedrinom, toplu i gostoprimljivu atmosferu.

Postoji razlog zašto Sitoniju mnogi nazivaju „simfonijom zelenog i plavog„. Između bogate zelene vegetacija i tirkiznog i mirnog mora, locirane su duge i peščane plaže. Dok se plaže, dalje, „razbijaju“ na manje ili veće zalive na kojima svako može naći svoj kutak za odmor. Na svim plažama možete iznajmiti suncobrane i ležaljke po najpovoljnijim cenama u Grčkoj. Tako da je na vama samo da se sunčate, pijete svoje omiljeno piće i budete lenji po ceo dan.

Predivne plaže svakako jesu glavna atrakcija u Sitoniji. Međutim, ova destinacija vam nudi znatno više od toga za vašu potpunu zabavu i užitak. U svakom trenutku možete iznajmiti čamac sa kojeg ćete istraživati susedna izolovana ostrva ili druge plaže u Sitoniji. Ukoliko ste ljubitelj biciklizma, nećete se pokajati ako ponesete bicikl sa sobom. Ronjenje je jedna od najpopularnijih aktivnosti na Sitoniji. Ova destinacija obiluje sa restoranima, kafićima, tavernama, klubovima, diskotekama i prodavnicama, tako da Sitonija u ponudi ima sve za svakoga!

Ali, da bi vaše letovanje bilo upotpunjeno i u celosti relaksirajuće, zaduženi su potpuno opremljeni Sitonija apartmani i njegov najmoderniji smeštaj. Spremite se da doživite samo najbolja iskustva ovde!Call Now ButtonPozovite nas!