Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Neos Marmaras predstavlja najveće i najkosmopolitskije mesto na poluostrvu Sitonija. Ujedno, Neos Marmaras  jeste i jedno od najpopularnijih turističkih destinacija za posetioce širom planete, kojem se uvek iznova rado vraćaju. Jednostavno – kombinacija kristalno čistog mora i planine, uzbudljive zabave i romantične šetnje, grčke i internacionalne kuhinje čini ovo letovalište neodoljivim! Ali, za vaš kompletan užitak i fantastičan boravak zaduženi su savremeni, uređeni i najmodernije opremljeni Neos Marmaras apartmani.

Neos Marmaras nalazi se između Porto Karasa (jedno od najvećih hotelskih kompleksa u letovališta u Grčkoj, sa 5 zvezdica) i odmarališta Paradisos. Udaljen je od Soluna oko 125 kilometara. U Neos Marmarasu, prema poslednjem popisu, živi nešto više od 3.300 stanovnika, ali tokom letnje sezona ova brojka dostiže i impresivnu cifru od čak 20.000 ljudi!

Zato i ne treba da čudi da Neos Marmaras tokom leta postaje centralno odredište za sve turiste koji su željni kvalitetnog provoda, odmora i zabave na Halkidikiju. Turistička ponuda je ovde toliko raznovrsna i bogata, čineći da Neos Marmaras apartmani budu veoma popularni za iznajmljivanje u jeku leta!

Pored turizma, u Neos Marmarasu su razvijeni i poljoprivreda i ribarstvo. U ovom letovalištu takođe postoji veliki broj barova, restorana, diskoteka i taverni.

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Neos Marmaras

Najpovoljniji Apartmani Neos Marmaras Grčka Letovanje

Neos Marmaras apartmani – Jer zaslužujete samo vrhunski smeštaj i provod na Halkidikiju

Neos Marmaras apartmani Neo Travel

Ako govorimo o najlepšim i najprimamljivijim delovima Neos Marmarasa, onda su to definitivno njegove prelepe plaže. One su iznenađujuće raznolike i stvorene su za svačiji ukus. Počev od beskrajno peščanih plaža, preko kosmpolitskih i usamljenih, pa sve do plaža sa plitkom ili dubokom kristalno čisto vodom. Neos Marmaras zaista ima sve za svakoga!

Najpoznatija i najposećenija je svakako glavna plaža u Neos Marmarasu i na njoj se nalazi mnogo kafića, barova i taverni. Druge istaknute plaže u Neos Marmarasu, na koje turisti veoma rado idu, jesu Tripotomas, Paradisos, Lagomandra, Azapiko, Keramaria, Kohi, Korakas, Tristinika i mnoge druge. Na svakoj od ovih plaža možete iznajmiti suncobrane i ležaljke po izuzetno povoljnim cenama.

Jedna od najvećih osobenosti Neos Marmarasa jeste i fantastičan i uzbudljiv noćni život. Ali, ako niste ljubitelj buke i gužve, u Neos Marmarasu možete naći i svoj kutak za mir u opuštajućoj šetnji ili, uz sveće, večeri u nekim od mnogobrojnih restorana i taverni.

Još jedan od razloga zbog kojeg je svake godine ovo letovalište sve posećenije, jeste najukusnija hrana na drugom prstu Halkidija. Naime, u Neos Marmarasu nalazi se najveći broj taverni na jednom mestu u Sitoniji. Nigde u Grčkoj nećete naći i pojesti takav suvlaki ili giros kao u Neos Marmarasu. Ljubitelje dobrog vina će obradovati činjenica da Neos Marmaras u svojoj ponudi ima najkvalitetnije vino, čiji ukus će vas ostaviti bez daha! Šoping u Sitoniji je – bilo da se radi o suvenirima ili o maslinovom ulju – najbolji u Neos Marmarasu.

Zato, nemojte gubiti vreme više. Rezervišite svoje letovanje već sada! Udobni i po najpovoljnijim cenama Neos Marmaras apartmani čekaju na vaš dolazak. Spremite se za nezaboravnu avanturu u Neos Marmarasu i doživite samo najbolja iskustva.Call Now ButtonPozovite nas!