Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Sarti je jedno malo mesto, odnosno selo u istočnom delu poluostrva Sitonija. Međutim, i pored svoje veličine, Sarti predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta na Halkidikiju koje će vam osvojiti srce i dušu na prvi pogled! Ova destinacija spaja veličanstvenu lepotu mora i planina, belih peščanih plaža i skrovitih uvala koje će vam se zauvek urezati u sećanju. Zato su vas ovde čekaju samo vrhunski i najmodernije opremljeni Sarti apartmani. Oni će vam omogućiti nezapamćeni, odnosno najbolji odmor u Grčkoj.

Ovo letovalište ime je dobilo po drevnom gradu Sarti. Štaviše, naziv i istorija ovog mesta seže vekovima unazad, jer se može naći u spisima čuvenog grčkog istoričara Herodota. Ruševine, odnosno ostaci ovog drevnog grada mogu se naći iznad Sikijskog zaliva. Postoje dokumenta, koja datiraju još iz 14. veka, u kojima se govori o selu na području „Sarti“ koje je pripadalo manastiru Ksenofont.

Međutim, bez obzira na svoj kulturno-istorijski značaj, glavni razlog ogromne posećenosti Sartija svake godine jeste taj što ovo mesto zaista ima sve za svakoga. Ako vam treba opuštajući i miran odmor – Sarti je za vas. Ako želite aktivan odmor uz uzbudljiv noćni život – Sarti je rešenje.

Zato su Sarti apartmani spremni u svakom trenutku za vašu letnju avanturu!

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Sarti

Odmor za dušu i telo!

Sarti apartmani  – Uživajte na najlepšem letovanju i u najboljem smeštaju

sarti apartmani Nep Travel

Sarti je, za razliku od drugih letovališta, uspeo da razvije turizam kao destinacija koja nudi izuzetno povoljan smeštaj svakome. Do dan danas, Sarti je ostao jedno od najjeftinijih odmarališta u celoj Grčkoj, ne samo na Halkidikiju. Zato i ne čudi što su Sarti apartmani veoma popularni za izdavanje.

Takođe, jedan od razloga zbog čega turisti masovno dolaze na Sarti jeste njegova glavna plaža od 3 kilometra sa plavom zastavicom. U pitanju je čuvena Sarti plaža. Ova plaža je definitivno dragulj Sartija. S jedne strane, voda je plitka, što je čini idealnom za porodice sa decom. Ali, s druge strane, postoje i delovi mora koji imaju idealnu dubinu za kupanje, ronjenje i sportove na vodi. Da ne govorimo o izuzetno pristupačnim cenama iznajmljivanja ležaljki, na kojima se možete u potpunosti i galantno relaksirati ceo dan.

Pored centralne, na Sartiju svoj kutak za razonodu možete naći i na drugim plažama poput Ahlada plaže, Platanici plaže, Rodia plaže, Armenistis plaže i mnogih drugih. Prava „zvezda“ Sartija jeste spektakularan pogled na planinu Atos sa Sarti plaže. Ovakav živopisan prizor na planinu, pokrivenu oblakom, koja dominira celim horizontom, garantujemo, nigde druge na svetu nećete videti!

Sarti ima poseban šarm uveče i tokom noći. Kada sunce počne da zalazi, ulice Sartija naprosto oživljavaju. Glavna promenada tada vrvi od parova koji izlaze u večernju, romantičnu šetnju, dok se istovremeno kafići, noćni barovi i primorski restorani pune sa gostima. Meštani su veoma ljubazni i gostoljubivi. U Sartiju se nalazi veliki broj restorana, taverni i soba za izdavanje. Za ljubitelje prirode postoje i različiti kampovi.

Ali, jedno je sigurno. Ako želite najudobniji smeštaj koji će vaše letovanje učiniti najboljim iskustvom, vaš izbor treba da budu Sarti apartmani.Call Now ButtonPozovite nas!