Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Jonska obala, odnosno Epir, proteže se od gornjeg kraja Peloponeza, pa sve do severnih granica Grčke. Štaviše, Jonska obala, zapravo, predstavlja zapadnu obalu kontinentalne Grčke. Ovo je mesto netaknutih prirodnih lepota, ali, s druge strane, sve je lepo organizovano i spremno za doček turista iz svih krajeva sveta u bilo kom delu godine. Zbog toga su Jonska obala apartmani, zbog svoje udobnosti, komfora i opremljenosti, izuzetno traženi tokom cele godine.

Sa istaknutim tradicionalnim karakterom, prožetim venecijanskim elementima, letovališta i mesta na Jonskoj obali odišu autentičnošću drevnih grčkih vremena. Duž cele Jonske obale nalaze se simpatična sela i gradići, kao  fantastična odmarališta kreirana i prilagođena i za najzahtevnije turiste.

Impozantna letovališta su „sakrivena“ u bujnoj vegetaciji brežuljaka i belih obala koja svim turistima nude apsolutno sve što im treba za vrhunski odmor. Počev od sređenih i veoma dobro organizovanih plaža, pa sve do tihih, ležernih i skoro skrivenih uvala.

Veliki izbor prelepih i održavanih plaža koje su smeštene na Jonskoj obali, kao i dosta ostrvaca koja plivaju u Jonskom moru, praktično mame turiste da iskuse njihovu magiju. Alonaki, Kanali, Bela Vraka, Karavostasi, Lihnos i druga mesta samo su neke od impresivnih plaža na kojima će vam zastati dah. Zato se i Jonska obala apartmani, u kojima možete odsesti, nalaze veoma blizu plaža.

Jednostavno, na Jonskoj obali sve je stvoreno za vaš kompletni užitak i najbolji odmor u Grčkoj. U tome će vam definitivno pomoći Jonska obala apartmani koji su zaduženi za vaš prijatan boravak. Poseta Jonskoj obali predstavlja iskustvo samo po sebi. Ovo područje vrvi od skrivenih dragulja i možete birati između bezbroj stvari i znamenitosti koje vredi uraditi ili videti.

Jonska obala apartmani – Uživajte u čarima Sivote, Parge i Lefkade

jonska obala apartmani Neo Travel

Na Jonskoj obali se možete zadržati u jednom letovalištu i maksimalno se relaksirati po svom nahođenju tokom celog vašeg odmora ili slobodnih dana. Ali, možete iskoristiti priliku da obiđete i istražite Jonsku obalu posećujući sva najfascinantnija mesta na ovom području. Tri najpoznatija letovališta na Jonskoj obali svakako su Sivota, Parga i Lefkada.

Sivota je izuzetno popularno letovalište koje se nalazi tridesetak kilometara severno od Parge. Tirkizne vode Sivote u kombinaciji sa bujnom vegetacijom, ovo mesto čine savršenim ne samo za odmor, već i za život. Ovde vas čeka uzbudljivi noćni život, veliki broj prelepih taverni i opuštajući kafići.

Parga predstavlja bajkovito letovalište koje se nalazi prekoputa ostrva Paksos i Antipaksos. Njegovo živopisno šetalište, locirano uz more, načičkano je sa mnogim tavernama, barovima, kafićima i šarenim zgrada u jonskom stilu. Uživaćete u pogledu na veličanstveni i magični istoimeni venecijanski dvorac Parga koji se nalazi na vrhu brda.

Lefkada je jedinstveno ostrvo smešteno u srcu Jonskog mora, a sa kopnom je povezano malim mostom. Lefkadu često nazivaju i grčkim Karibima, jer predstavlja predstavlja letovalište iz snova za sve one koji vole egzotična ostrva. Glavni razlog ogromne posećenosti Lefkade svake godine jesu njene prelepe peščane plaže koje će vas zadiviti na prvi pogled!

Koje god letovalište da izaberete, jedno je igurno. Jonska obala će vas svojim uzbudljivim odmaralištima i primamljivim prirodnim pejzažima „naterati“ da ovo područje iznova i iznova posećujete. Zato vam Jonska obala apartmani nude najkvalitetniji smeštaj u kojem ćete moći da se opustite baš onako kako ste zamišljali. Budite uvereni da vas ovde čekaju samo najbolja iskustva.Call Now ButtonPozovite nas!