Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Uprkos svojoj veličini, fantastičnim plažama, sofisticiranom glavnom gradu i lakom pristupu, Lefkada ostaje jedna od netaknutih prirodnih destinacija za letovanje. Lefkada (Lefkas, Leukas, Leukadija) jeste jedinstveno grčko ostrvo koje se nalazi u samom epicentru Jonskog mora. Ona ima status ostrva, iako je sa Jonskom obalom, odnosno kopnom, povezana mostom. Stoga, ako želite da letujete na egzotičnom ostrvu, koje u ponudi ima sve za svačiji ukus, i to u Evropi, onda su Lefkada apartmani jedino pravo rešenje za vas!

Svu lepotu i egzotičnost Lefkade opisuje činjenica da je među turistima za ovu destinaciju odomaćen naziv – grčki Karibi! Zato na ovoj destinaciji svake godine letuje na hiljade i hiljada posetilaca! Njihovo iskustvo je pokazalo da je deset dana isuviše kratak period da biste spoznali sve lepote ovog veličanstvenog letovališta. Zato se većina turista iznova vraća u Lefkadu kako bi u istom letovalištu doživeli nove avanture!

Možda ste već negde viđali fotografije plaža na Lefkadi. Ali, prvi put kada ih budete ugledali sopstvenim očima, ostaćete bez daha zbog njihove nesvakidašnje lepote. Bićete oduševljeni kada se nađete na predivnim peščanim plažama, sa tirkiznim vodama, okružene iskonskim prirodnim okruženjem. Raj za sva čula! Zato vas ovde čekaju spremni i kompletno uređeni Lefkada apartmani, koji će se pobrinuti za vaš najprijatniji boravak.

Kada dođete u Lefkadu, prvo što ćete primetiti jeste neverovatna gostoljubivost lokalnog stanovništva. Takođe, na Lefkadi možete naći pregršt odmarališta i mesta koja u svojoj ponudi zaista imaju sve za svakoga! Počev od živahnog mesta Nidri, preko mirnog Agiosa Nikitasa i sportski nastrojenog mesta Vasiliki, pa sve do kosmopolitskog Lefkada grada. U svakom od ovih, ali i brojnih drugih mesta na ovom ostrvu, nalaze se jedinstveni Lefkada apartmani koji će vam pružiti sve za vaš maksimalan užitak.

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Lefkada apartmani – Uživajte u svakom momentu provedenom na ovom magičnom ostrvu

lefkada apartmani Neo Travel

Bez ikakve dileme, plaže na Lefkadi su prirodni dragulj ovog letovališta. I upravo su one najveći razlog ogromne posećenosti ovog odmarališta. Malo je reći da su vode Lefkade fenomenalne. Ovde se tirikzne prepliću sa azurnim bojama, a beli, sitni pesak sa liticima i glatkim šljunkom. Prostrane egzotične plaže i uvale praktično uranjaju u more, čineći savršen prirodni pejzaž sa okolnim borovim šumama.

Neke od najpopularnijih i najpoznatijih plaža na Lefkadi su Porto Katsiki plaža, Egremni plaža i Katisma plaža. Dok su Agios Joanis plaža i Vasiliki plaža odlična mesta za surfing i sportove na vodi. Pored ovih, možete uživati i na drugim plažama poput Milos plaže, Agios Nikitas plaže, Nikiana plaže, Amuza plaže, Poros Mikros plaže i mnogih drugih.

Surfing, paraglajding, ronjenje, jedrenje, biciklizam, jahanje konja… Jednostavno, Lefkada je stvorena za aktivan odmor, jer ovde, naprosto, nema kraja sportskim i drugim aktivnostima. Ali, lepotu Lefkade ne čine samo njene plaže. Naprotiv, Lefkada je mnogo više od toga jer ovde možete obići mnoga mesta kakvih nema ni u jednom drugom delu naše planete.

Na primer, oduševiće vas obilazak čuvenog dvorca Agia Mavra, manastira Faneromeni ili arheološkog muzeja. Nemojte propustiti priliku da obiđete i poznati Lefkada svetionik, kao i impozantne Dimosara vodopade u Nidri. Bićete zapanjeni kada budete videli lagune, odnosno prirodni fenomen – tzv. morska jezera na Lefkadi sa bogatom florom i faunom.

Jednostavno, Lefkada predstavlja destinaciju iz snova koja je kreirana za vaš najbolji odmor u Grčkoj! Zato, rezervišite svoje letovanje već sada i budite sigurni da ćete ovde doživeti samo najbolja iskustva! Lefkada apartmani spremni su za vaš vrhunski odmor – baš onakav kakav zaslužujete.Call Now ButtonPozovite nas!