Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Parga predstavlja pravi dragulj Epira, odnosno Jonske obale. Ovo popularno letovalište, smešteno u severozapadnom delu Preveze, u severnoj Grčkoj, gleda na ostrva Paksos i Antipaksos. Zahvaljujući svojoj neverovatnoj i prirodnoj lepoti, Parga svake godine privlači više desetina hiljada turista iz celog sveta. Zato su Parga apartmani stvoreni za maksimalan užitak i najbolji odmor u Grčkoj.

Parga je izgrađena na jedinstven, amfiteatarski način i u njoj preovlađuje arhitektonski stil Venecijanaca koji su nekada okupirali ovo područje. Dakle, ovde ćete na svakom koraku videti niske i živopisne vile sa krovovima od keramičkih pločica koji gledaju na more, kao i kaldrmisane ulice. U Pargi se nalazi i čuveni dvorac, pred kojim ćete zanemeti.

S druge strane, osobenost Parge jesu i fascinantni prirodni pejzaži. Bujno zelenilo od borovog drveća, maslina i voća u kombinaciji sa tirkizno-smaragdnim morem i prelepim plažama, Pargi daje izgled primamljive egzotične destinacije. U svakom slučaju, u Pargi vam definitivno ništa neće nedostajati. Uživaćete u svakoj sekundi i na svakom koraku u ovom odmaralištu. Dok će se Parga apartmani pobrinuti za vaš najprijatniji boravak i maksimalno uživanje.

Parga apartmani – Doživite i iskusite samo najbolje na Jonskoj obali

parga apartmani Neo Travel

Parga je, zapravo, malo mesto, ali u jeku letnje sezone postaje veoma krcato. Plaže u Pargi i u njenom okruženju poznate su po svojoj opijajućoj lepoti i one nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ubedljivo najpopularnija plaža u Pargi je poznata Valtos plaža sa savršenim ambijentom, restoranima, tavernama, čistom vodom i neograničenim mogućnostima za vodene sportove. Takođe, u Pargi vas čeka i nesvakidašnje lepa Krioneri plaža. Jedna od najbolje organizovanih i najdužih plaža u Pargi sa netaknutim prirodnim lepotama je Lihnos plaža. Voda je kristalno čista, topla i idealna za ronjenje na svakoj od ovih plaža.

Takođe, iz Parge imate organizovane ture, odnosno krstarenja brodom do obližnjih prelepih Jonskih ostrva. Sezona odmora u Pargi, generalno posmatrano, počinje od maja i traje sve do kraja septembra. Ali, svakako su moguća odstupanja od ovoga.

Međutim, Parga je mnogo više od čarobnih plaža. Ono što Pargu čini specifičnom jeste to što turisti jednako vole da idu na plaže, ali i da posećuju fenomenalne arheološke znamenitosti. Tako, na primer, jedno od najposećenijih mesta na Pargi jeste čuveni Parga venecijanski zamak. Takođe, vredi videti i čuveni Alipašin Antuza dvorac. Sigurno će vam se dopasti i manastir Vlaherna, koji je udaljen na svega pet minuta od Valtos plaže.

Sve u svemu, nećete pogrešiti ako izaberete Pargu kao destinaciju za svoje letovanje. Provod, zabava i odmor kakav ste priželjkivali su vam ovde zagarantovani. Moderni i u celosti opremljeni Parga apartmani će vam omogućiti da se prepustite svim čarima nezaboravnog odmora na Pargi. Zato, spakujte svoje kofere i pripremite se da doživite samo najbolja iskustva u Pargi.Call Now ButtonPozovite nas!