Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Ako putujete u Grčku na željeni i zaluženi odmor, onda su Olimpska regija apartmani idealan izbor za vaš udoban i kvalitetan smeštaj. Kao što i sam naziv sugeriše, u pitanju je region, a ne jedno odmaralište, kako se pogrešno veruje. Ova magična grčka rivijera sastavljena je od nekih najpopularnijih letovališta. I to naročito među Srbima.

Dakle, Olimpska regija predstavlja obalnu oblast u Grčkoj dužine oko 70 kilometara, podno čuvene „planine bogova“ – Olimp. Njena površina iznosi oko 1.510 kilometara kvadratnih i u ovoj regiji živi više od 130.000 stanovnika. Glavni grad je Katerini. Drugi naziv za Olimpsku regiju jeste Pieria i do nje se od Soluna može stići za manje od sat vremena vožnje.

Olimpska regija, kao vrhovni simbol Olimpijskih igara i drevne Grčke u celini, jeste jedinstvena turistička destinacija u svetu. Ona predstavlja magičnu kombinaciju toplog sunca, čistog mora i neverovatne istorije. Biće vam potrebno mnogo više od jedne nedeljne ili desetodnevne posete kako biste uvideli svu lepotu i čari ove oblasti.

Stoga, ukoliko želite da se kompletno provedete, opustite i razmazite sebe tokom vašeg odmora, onda su Olimpska regija apartmani jedino rešenje za vaš boravak.

Olimpska regija apartmani – Dobitna kombinacija sunca, mora i istorije

olimpska regija apartmani Neo Travel

Olimpska regija ima, kao što smo rekli, više poznatih letovališta, odnosno odmarališta koja vam nude samo vrhunski provod. Ovu rivijeru čine: Nei Pori, Leptokarija, Paralija, Olimpik Bič, Platamon, Litohoro i druga manje poznata mesta. Naravno, ono što ovu regiju čini jednom od najposećenijih turističkih destinacija tokom leta svakako su njene nestvarno lepe plaže.

Skoro sve plaže u Olimpskoj regiji su zlatno-peščane, dok je more kristalno čisto. S obzirom na to da se ova regija nalazi kod famozne planine, temperature ovde tokom leta nikada nisu ekstremne. Naprotiv – veoma su prijatne, što znači da je voda savršena za kupanje tokom celog dana. Moći ćete, dakle, celog dana da se izležavate na ležaljkama čija je cena iznajmljivanja pristupačna za svačiji budžet.

Nakon sunčanja, kupanja i uživanja čekaju vas udobni, prostrani, kompletno i najmodernije opremljeni Olimpska regija apartmani. U njima se možete relaksirati, osvežiti i spremiti za noćni izlazak ili šetnju. Upravo ova stvar Olimpsku regiju čini ideanim mestom porodična ili druga grupna putovanja, ali za boravak parova.

U brojnim restoranima i tavernama u Olimpskoj regiji dočekaće vas srdačna grčka dobrodošlica uz ukusnu, tradicionalnu hranu i osvežavajuća pića. Međutim, Olimpska regija je mnogo više od običnog letovališta. Avanturisti i ljubitelji istorije i kulture u svakom trenutku mogu posetiti arheološke znamenitosti poput drevnog Diona, Levitre, Vergine ili Platamon zamka.

Bilo kako bilo, na ovoj grčkoj rivijeri vas, bez sumnje, čekaju samo najbolja iskustva. Zato, spakujte kofere odmah, jer Olimpska regija apartmani čekaju na vas.Call Now ButtonPozovite nas!