Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Između Egejskog mora i planine Olimp nalazi se jedno od najposećenijih letovališta u Grčkoj. U pitanju je prelepa Leptokarija. S obzirom na to da je ovo jedno od omiljenih odmarališta turista širom sveta, ne treba da čudi zašto su Leptokarija apartmani izuzetno popularni. Sređeni, komforni, moderno opremljeni i blizu plaže, ovi apartmani omogućiće vam najbolje letovanje u Leptokariji.

Ovo odmaralište udaljeno je od Katerinija 26 kilometara, odnosno oko 90 kilometara od Soluna. Prema poslednjem popisu, u Leptokariji živi oko 4.220 stanovnika. Tik do Leptokarije nalazi se čuveno mesto – Levitra, dom čuvenog pesnika iz grčke mitologije Orfeja. Poput Nei Porija, i Leptokarija je nekada bila mesto rezervisano za ribare, a danas predstavlja pravi, pravcati turistički raj.

Zato su za vas u svakom trenutku spremni najlepši i najsavremenije opremljeni Leptokarija apartmani koji će vaše letovanje učiniti događajem za pamćenje!

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Leptokarija apartmani

Pronađite savršen apartman za odmor

Leptokarija apartmani – Neka vaše letovanje započne i završi se na najbolji način

leptokarija apartmani Neo Travel

Šta letovanje u Leptokariji čini izuzetnim? Naravno, to je njena dugačka i uređena plaža, idealna za relaksaciju i uživanje. Treba istaći da plaža gotovo nikada nije u toj meri krcata sa turistima da ne možete da nađete svoje mesto na pesku. Naprotiv, na ovoj peščanoj plaži svako može galantno naći kutak za sebe.

Tik do plaže nalazi se veliki broj kafića, tako da možete naručiti svoje omijeno piće i opustiti se na ležaljci čija je cena iznajmljivanja vrlo povoljna. More je veoma toplo i čisto, a temperature, zbog Olimpa, veoma prijatne. Leptokarija slovi za mirno letovalište, što je svrstava u savršenu destinaciju za porodična putovanja sa decom. U tom smislu, Leptokarija apartmani vam nude najkvalitetnije sobe za kompletan porodični užitak.

Kroz Leptokariju prolazi glavna železnička pruga u Olimpskoj regiji, koja ovo letovalište deli na dva dela. U delu iznad pruge nalaze se prodavnice, marketi, restorani, taverne i slično, tako da je on rezervisan za šoping. Osobenost ovog dela Leptokarije jeste da sve što želite možete pazariti po relativno niskim cenama. U delu ispod pruge, koji služi za zabavu i vrhunski provod, nalaze se plaže i barovi.

Započnite i provedite svoj nezaboravni i najbolji odmor u Grčkoj u Leptokariji. Budite sigurni da će vam Leptokarija apartmani i njihov fantastičan smeštaj pružiti samo najbolja iskustva na ovoj jedinstvenoj destinaciji.Call Now ButtonPozovite nas!