Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

U podnožju planine Olimp, nalazi se jedno šarmantno i ljupko mesto u koje turisti širom sveta rado dolaze – Nei Pori. Ovo poznato letovalište u Grčkoj predstavlja savršenu destinaciju za kompletan i bezbrižan letnji odmor. Zato vas ovde sa nestrpljenjem čekaju Nei Pori apartmani, koji su potpuno opremljeni, savremeni i imaju sve što vam je potrebno za uživanje u čarima leta.

Iako popularno letovalište u Olimpskoj regiji, u Nei Poriju, zapravo, živi manje od hiljadu ljudi. Prema zvaničnim podacima, ta cifra iznosi 773. To je zbog toga što je Nei Pori nekada bio samo odredište za ribarstvo. Danas je Nei Pori preuređen u moderno odmaralište i  fantastičnu mediteransku destinaciju koju zaista vredi posetiti. I to više od jednog puta, jer ovo letovalište uvek nudi nešto novo i uzbudljivo.

Ni u jednom trenutku nemojte brinuti zbog smeštaja, jer Nei Pori apartmani predstavljaju idealan kutak za svakoga u vrelim letnjim danima.

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Nei Pori

Savršeno mesto za vas i vašu porodicu!

Nei Pori apartmani – Maksimalan užitak uz najudobniji smeštaj

nei pori apartmani Neo Travel

Stvar zbog koje je Nei Pori postao izuzetno popularno letovalište jesu dugačke i široke plaže, sa finim sitnim peskom. Takođe, Egejsko more je upravo u Nei Poriju najčistije, toplo i veoma bistro. Uživaćete u toplom suncu i prijatnom povetarcu, dok ispijate svoje omiljeno piće na ležaljkama čija je cena zaista povoljna. Duž cele plaže prostire se ogromno šetalište na kojem se nalazi veliki broj kafića, poslastičarnica, restorana i taverni. Pokajaćete se ako na ovim mestima ne probate najukusnije grčke specijalitete.

Treba istaći da su svi Nei Pori apartmani udaljeni svega nekoliko minuta od plaže, tako da nećete gubiti vreme u dolasku i odlasku od vašeg smeštaja. Za razliku od drugih letovališta, Nei Pori slovi za tiho i mirno mesto, što ga čini savršenom lokacijom za porodična letovanja, ali i za romantične parove. Ne može se reči da je divlji noćni život privilegija Nei Porija, ali zato uvek možete posetiti susedni Platamon. U njemu se nalazi veliki broj noćnih klubova i diskoteka.

Pored brčkanja i kupanja, u Nei Poriju možete uživati u sportovima na vodi i plaži, kao i toplim grčkim noćima uz tradicionalni i veseli buzuki. A, ukoliko ste šopoholik, onda će vas petak u Nei Poriju obradovati, jer se tada održava bogat bazar, gde, uz niske cene, možete kupiti autentične grčke proizvode.

Zato, ne gubite vreme više. Moderni i komforni Nei Pori apartmani u svakom trenutku spremni su za vaš dolazak. Vaše je samo da budete hedonista, i doživećete najbolja iskustva.Call Now ButtonPozovite nas!