Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Paralija, bez ikakve sumnje, predstavlja omiljenu turističku destinaciju Srba, ali i drugih naroda širom sveta. Ovo mesto je ujedno i glavno, odnosno centralno letovalište u Olimpskoj regiji zbog najbogatije ponude najrazličitijih letnjih aktivnosti. Iz tog razloga, Paralija apartmani su prostrani, udobni i raspolažu sa svim stvarima, smeštajem i uređajima koji su vam potrebni za potpuno uživanje.

Paralija se nalazi na oko 6 kilometara udaljenosti od Katerinija, dok je od susednog Nei Porija i Leptokarije udaljena oko tridesetak kilometara. Iako dosta posećena tokom leta, Paralija broji svega nešto više od 1.000 stanovnika.

Smeštena podno planine Olimp, na zapadnoj obali Solunskog zaliva, dok je zapljuskuju talasi Egejskog mora, Paralija ima sve što vam je potrebno za vrhunski odmor. Svoj letnji hedonizam možete kombinovati sa kupanjem, aktivnostima na divnim plažama, šopingom, noćnim provodom i slično. Ali, iz Paralije možete napraviti i mini ekskurziju, ukoliko želite da posetite poznata grčka istorijska i religiozna mesta. Pa čak i jednostavna šetnja ulicama Paralije će oplemeniti vašu dušu, telo i um.

Zbog svega navedenog, Paralija apartmani su uvek spremni na vaš dolazak.

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Not rated

Vila Valentina

Vila Valentina je locirana u centru Paralije. Vila se nalazi na oko 50m od plaže

from €60 person
Detaljnije

Paralija apartmani – Vaše mesto za kompletni užitak

paralija apartmani Neo Travel

Razlog zbog kojeg je ovo letovalište izuzetno popularno jesu njegove predivne zlatno-preščane plaže, kao i plaže od belog peska. Voda je mirna, topla i kristalno čista. Karakteristika mora u Paraliji jeste ta što se dugo ulazi u nju, odnosno voda je veoma plitka čak i na udaljenosti od 50 metara od obale. Zato je Paralija, između ostalog, i jedno od omiljenih odmarališta za porodice sa decom, ali i za neplivače. Skoro svi Paralija apartmani su stacionirani blizu obale, odnosno plaže.

Zbog Olimpa i povetarca koji hladi, temperature su izrazito prijatne, te nećete ni osetiti letnje vrućine. Plaže su snabdevene sa suncobranima i ležaljkama čije su cene iznajmljivanja povoljne. Takođe, u Paraliji postoji veliki broj restorana, kafića, bič barova i taverni na svakom koraku. S obzirom na to da tokom leta ovde ima dosta Srba, nećete imati problem u sporazumevanju, snalaženju i komunikaciji. Štaviše, mnogi od naših ljudi su i zaposleni u prodavnicama u Paraliji. Ako ste ljubitelj šopinga, ovo letovalište je idealan izbor za vas, jer sve što želite da kupite, ovde možete naći po pristupačnim cenama.

Međutim, u Paraliji se prava magija dešava kada padne noć. Zbog burnog i uzbudljivog noćnog života, velikih diskoteka i klubova koji rade do kasnih jutarnjih sati, Paralija je omiljeno mesto među mlađim turistima. Naravno, i među svim ostalim avanturistima koji su željni dobrog i kvalitetnog provoda na moru. S druge strane, ako želite provesti mirno veče, možete prošetatu dugačkom stazom koja povezuje Paraliju sa tihim, ali jedinstvenim Olimpik bičom.

Budite sigurni da ćete se sa letovanja iz Paralije vratiti sa samo najboljim iskustvima. Najbogatija turistička ponuda, kompletan aranžman i najbolji odmor u Grčkoj čeka vas upravo u ovom letovalištu. Zato vaš odabir, bez dileme, treba da budu Paralija apartmani koji su uvek spremni za vaš dolazak.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Leave a Comment

Call Now ButtonPozovite nas!