Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Strimonikos zaliv predstavlja jedno od najpopularnijih oblasti, odnosno područja za letovanje u Evropi. Više desetina hiljada turista svake godine, u potrazi za najboljim odmorom u Grčkoj, bira baš Strimonikos zaliv. I to čine sa razlogom, jer ovaj zaliv praktično je stvoren za svačiji ukus, nevezano za to iz kog dela sveta posetioci dolaze. S obzirom na to da je prijatan boravak u vrhu prioriteta svih turista, Strimonikos zaliv apartmani vam nude najkvalitetniji smeštaj u Grčkoj.

Strimonikos zaliv je fantastična destinacija za odmor, jer se na njemu nalazi pregršt opuštajućih i prelepih plaža sa plavom zastavicom. Pored toga, ovaj zaliv obiluje sa istorijskim spomenicima, netaknutim prirodnim lepotama i drugim atraktivnim sadržajem za idealan odmor. Tokom zime, u Strimonikos zalivu živi oko 40.000 ljudi, dok tokom letnje sezone ova cifra raste na impozantnih 200.000 ljudi!

Stoga, u Strimonikos zalivu čekaju vas savršene plaže, letovanje za pamćenje, gostoljubivi ljudi i ambijent strarogrčke magije. Zato vaš izbor, pri odlasku u Grčku, definitivno treba da budu Strimonikos zaliv apartmani.

Strimonikos zaliv apartmani – Osetite šarm Grčke u jednom dahu!

strimonikos zaliv apartmani Neo Travel

Tri letovališta zbog kojih je Strimonikos zaliv jedno od najpopularnijih mesta za letovanje su Asprovalta, Nea Vrasna i Stavros.

Ove tri destinacije su glavni turistički centri u Strimonikos zalivu i u svojoj celosti čine pravi hedonistički raj. Okruženi očaravajućim prirodnim pejzažima, toplim i čistim Egejskim morem, uz prijatne temperature i najlepše plaže, u ova tri letovališta ćete naći sve što želite za vrhunski odmor. I ono što je veoma bitno, sva tri letovališta nalaze se u neposrednoj blizini međunarodnog aerodroma u Solunu.

Takođe, u Strimonikos zalivu nalaze se brojni istorijski spomenici i arheološke znamenitosti. Najstariji od njih datiraju još iz vremena drevne Grčke i starih Helena. Dok pojedini kulturni spomenici potiču iz perioda vizantijske i osmansko-turske vladavine. Svi ljubitelji istorije, kao i ostali turisti, mogu uživati u pogledu na veličanstvenu tvrđavu Vrasnu i Rentina zamak. Apolonija termalni izvori, drevno naselje Aretuza, kao i Agios Lazaros crkva, neke su od istankutijih znamenitosti u Strimonikos zalivu.

S druge strane, u Strimonikos zalivu pronaći ćete jedinstvene prirodne lepote koje se ne mogu videti nigde drugde u svetu. Ostaćete bez daha kada ugledate magično jezero Volvi. To je drugo najveće jezero u celoj Grčkoj i nalazi se nedaleko od Asprovalte. Jezero Volvi okružuju dve fascinantne šume – Makedonika Tempi i šuma Apolonije. Takođe, Platanodasos ili Platanija predstavlja jedinstveni tip prirodnog fenomena u Strimonikos zalivu. Platanodasos predstavlja skup platana koji su stari više od jednog veka.

Sve u svemu, kakve god da su vam preferencije – Strimonikos zaliv zaista ima sve za svakoga. Ovde vas čekaju samo najbolja iskustva zbog kojih nećete želeti da napuštate ovu destinaciju. Uz sve to, moderni, udobni i uvek sređeni Strimonikos zaliv apartmani pružaju vam šansu za nezaboravno letovanje u Grčkoj. Ostvarenje svih vaših snova je samo na korak od vas!Call Now ButtonPozovite nas!