Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Asprovalta je jedno od najposećenijih i najpopularnijih destinacija za najkvalitetniji i najbolji odmor u Grčkoj. Svake godine više desetina hiljada turista iz svih krajeva sveta dolazi baš u Asprovaltu na letovanje. Nalazi se u Strimonikos zalivu, tačno na granici između tri područja – Halkidiki, Solun i Kavala. Spoj fantastične plaže, plavetnila mora i netaknutih prirodnih lepota, Asprovaltu čini neodoljivim letovalištem. Ovde vas takođe čekaju vrhunski Asprovalta apartmani koji su osmišljeni, kreirani i napravljeni za vaš vrhunski užitak u svakom smislu.

Asprovalta se nalazi na oko sat vremena vožnje iz Soluna, Seresa (Sera) i Kavale, tako da se do nje brzo i lako stiže. Veliki broj naših ljudi (i sa Balkana, generalno) za svoj letnji odmor mesecima unapred bira Asprovaltu. Prema poslednjem popisu, u Asprovalti živi skoro 3.000 stanovnika, ali ovaj broj je višestruko veći tokom letnje sezone. Iako je plaža glavni razlog ogromne posećenosti Asprovalte, ovo mesto vam pruža mnogo više od toga.

Život u Asprovalti ide laganim tempom, bez žurbe, nervoze i stresa. Na taj način ovo mesto vam pruža svaku moguću priliku da se maksimalno opustite i uživate u zasluženom odmoru. U tome svakako pomažu jedinstveni i komforni Asprovalta apartmani.

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Asprovalta – Grčka

Apartmani u kojima ćete se osećati udobno!

Asprovalta apartmani i fenomenalna plaža nude vam odmor iz snova

asprovalta apartmani Neo Travel

Plaža koja je nagrađena sa Plavom zastavicom prva je stvar u koju ćete se zaljubiti tokom boravka u Asprovalti. Ona je izuzetno dugačka (11 km), ali i široka (200 metara), i gotovo nikada nema gužve – čak i u jeku letnje sezone. Bez ikakve sumnje, obožavaćete šetnju po mekom i zlatnom pesku na Asprovalta plaži.

Najveća prednost ove plaže ogleda se u tome što se na njoj nalazi pregršt suncobrana i ležaljki koje možete potpuno besplatno koristiti! Naravno, na plaži, koja je sama po sebi izuzetno sređena, imate dosta tuš kabina, kafića i barova. Voda je od najvećeg kvaliteta – prozirna i kristalno čista, tako da u Asprovalti možete uživati u ronjenju i istraživanju bogatstva morskog sveta.

Dok sedite na plaži, bacite pogled na pučinu i videćete spektakl delfina koji iskaču i uskaču u more. U Asprovalti možete uživati u vodenim sportovima, kao i sportovima na plaži. Glavna promenada centar je društvenog života i ona je načičkana sa prodavnicama suvenira, umetnina i slično. Ako putujete sa decom, obavezno ih odvedite u mini zoo vrt – biće oni, ali i vi, oduševljeni.

Takođe, u Asprovalti se nalazi mnogo taverni, restorana, prodavnica, prodavnica voća i povrća, kao i supermarketa. Osim toga, ovde možete naći i dežurnu lekarsku ambulantu, apoteke, pekare i mesare. U Asprovalti vam ništa neće biti daleko, a Asprovalta apartmani su svega nekoliko minuta hoda udaljeni od plaže.

Sve u svemu, Asprovalta je idealno mesto za aktivan odmor, a u njenoj neposrednoj blizini nalaze se Nea Vrasna i Stavros koje uvek možete posetiti. Zato, ne gubite vreme više. Rezervišite svoje letovanje na ovoj destinaciji odmah. Jer vas zabava, provod, najbolja iskustva, kao i najmoderniji i uvek sređeni Asprovalta apartmani s nestrpljenjem očekuju.Call Now ButtonPozovite nas!