Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Nea Vrasna jeste letovalište i gradić u opštini Volvi, u Strimonikos zalivu. Nalazi se na svega pola kilometra od Asprovalte, odnosno na oko desetak minuta šetnje od ovog letovališta. Takođe, Nea Vrasna je udaljena oko 80-ak kilometara od Kavale. Na ovoj destinaciji vas čekaju uvek spremni, uređeni i kompletno opremljeni Nea Vrasna apartmani. Oni će se pobrinuti za vaše maksimano uživanje tokom leta i najbolji odmor u Grčkoj.

Mnogi veruju da su Nea Vrasna i Paralija Vrasna jedno te isto mesto, što, zapravo, uopšte nije tačno. Ovo su dve različite destinacije koje se nalaze jedna blizu druge. Štaviše, Paralija Vrasna je smeštena između Nea Vrasne i Stavrosa. Kada putujete auto-putem, na njegovom izlazu sa leve strane svraća se za Asprovaltu i Nea Vrasnu, a desno za Paraliju Vrasnu i Stavros.

Prema zvaničnim podacima, u Nea Vrasni stanuje malo više od 2.000 stanovnika. Ali, ovaj broj ume i te kako da bude veći tokom leta. Iako malo mesto, u Nea Vrasni imate širok izbor prodavnica, marketa, pekari i drugih radnji. Ali, za vaš najprijatniji boravak i letovanje koje ćete zauvek pamtiti zaduženi su Nea Vrasna apartmani.

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Nea Vrasna – Grčka

Neka vaš odmor bude naša briga!

Nea Vrasna apartmani – Za miran i opuštajući odmor u Grčkoj

nea vrasna apartmani Neo Travel

Nea Vrasna je malo mesto u Strimonikos zalivu, koje je stvoreno za mirno i relaksirajuće letovanje. Upravo zato mnoge porodice sa decom odlučuju da svoj odmor provedu baš u Nea Vrasni. Doduše, ako se zaželite gužve, uvek možete lako otići do najbliže Asprovalte.

Nea Vrasna plaža široka je kao i Asprovalta plaža, i za kratko vreme ćete steći utisak kao da je plaža samo vaša, jer gužvi nikada nema. U zavisnosti od lokacije na plaži, Nea Vrasna plaža je peščana, ali na pojedinim delovima i šljunkovita. Poput Asprovalta plaže, i Nea Vrasna plaža je ponosni laureat Plave zastavice, što znači da je njen kvalitet na zavidnom nivou.

Nea Vrasna plaža dugačka je oko desetak kilometara, što je čini jednom od najdužih plaža u Evropi. Svakog dana se održava i čisti, a na njoj se, celom njenom dužinom, nalaze tuševi i tuš kabine. Takođe, na Nea Vrasna plaži imate brojne restorane, taverne, kafiće i barove. Možete, po najpovoljnijim cenama, iznajmiti ležaljke i suncobrane. Ali, budući da je plaža veoma velika, možete i sami poneti svoj suncobran, asuru i slično.

Plićak skoro da ne postoji, odnosno voda postaje duboka nakon nekoliko metara. Dakle, ovde nema postepenog ulaska u vodu. Voda je, dakle, duboka, ali i tirkizna i kristalno čista, tako da možete videti dno čak i ako otplivate 30 metara od obale. U Nea Vrasni postoji i sređena promenada na kojoj možete uživati dok šetate u toplim, večernjim satima.

Sve u svemu, budite sigurni da vam u Nea Vrasni ama baš ništa neće nedostajati. Ovde vas čekaju samo najbolja iskustva zbog kojih ćete iznova želeti da se vraćate u Nea Vrasnu. Pored ležaljki na plažama, moći ćete da se opustite i u udobnom smeštaju koji vam pružaju prostrani i udobni Nea Vrasna apartmani.Call Now ButtonPozovite nas!