Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Stavros predstavlja jedno od najpoznatijih letovališta ne samo u zalivu Strimonikos, već i u celoj Grčkoj. Odlikuje ga izuzetno prijatna klima, zelenilo platana, fantastična plaža, tihi i mirni ambijent. Upravo zato je Stavros savršena destinacija za idealno porodično letovanje. Iz istog razloga, Stavros apartmani će vam obezbediti da vaš boravak u u ovom mestu bude nezaboravni događaj koji ćete svima prepričavati.

Stavros se nalazi na osamdesetak kilometara od Soluna, ali i u neposrednoj blizini Nea Vrasne i Asprovalte – dve najpopularnije destinacije za odmor u Strimonikos zalivu. Iako malo mesto, Stavros u svojoj turističkoj ponudi zaista ima sve za svakoga. U Stavrosu živi blizu 4.000 stanovnika, ali treba istaći da je ovaj broj značajnije veći u jeku letnje sezone.

Ovu destinaciju karakterišu kristalno čisto more, duga peščana plaža, „brdo“ kafića, restorana, taverni, prodavnica… Dok povetarac i šuma platana čine da i najvreliji dani tokom leta budu prijatni svim turistima. I što je najbolje – gužva i buka gotovo da ne postoje u Stavrosu, tako da svako može naći sopstveni mir ovde.

Sam Stavros poznat je kao letovalište za ležeran, miran, tih i porodičan odmor. Uz prirodne lepote ove živopisne destinacije i uz bogatstvo sadržaja koji vam Stavros nudi, vrlo brzo ćete zaboraviti na sve svoje probleme i provesti najbolji odmor u Grčkoj. A u tome će vam svakako pomoći savremeni i prilagođeni za najzahtevnije turiste Stavros apartmani.

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Stravos – Grčka

Pronađite smeštaj po meri!

Stavros apartmani, plaža i ambijent – Stvoreni za vaš najprijatniji boravak u Grčkoj

stavros apartmani Neo Travel

Stavros plaža nosilac je Plave zastavice – simbola izuzetno visokog kvaliteta plaže – i upravo ona je glavni razlog velike posećenosti ovog letovališta. Plaža je peščana i dugačka skoro 10 kilometara, tako da svako može naći svoj kutak na njoj. More je veoma toplo, bez talasa i izuzetno plitko. Drugim rečima, dugo i postepeno se ulazi u vodu, što Stavros plažu čini savršenom za neplivače i roditelje sa decom.

U bitstroj vodi možete uživati u brčkanju, plivanju, vodenim sportovima, ronjenju, ali i ribolovu. S obzirom na to da se celom dužinom plaže pruža gusta šuma i platani koji prave prirodni hlad, nećete imati potrebu da koristite suncobran. S druge strane, ležaljke možete iznajmiti po najpovoljnijim cenama u Grčkoj. Takođe, plaža obiluje sa mnoštvom kafe barova sa popularnom muzikom i morskih restorana sa predivnim grčkim specijalitetima.

Odmor na Stavrosu je svojevrsni spoj lepog i korisnog. Pored zabave i maksimalnog provoda, letovanje na Stavrosu je i ekonomičan izbor. Dakle, obradovaće vas činjenica da Stavros važi za prilično jeftino mesto za boravak. Cene i kompletna ponuda ovog odmarališta su apsolutno prilagođene svačijem budžetu i ukusu. To znači da se u Stavrosu možete maksimalno provesti uz relativno mali trošak.

U Stavrosu postoje i dve prelepe glavne promenade, odnosno ulice u kojima se nalazi pregršt radnji, prodavnici suvenira, zlatara, pekara, poslastičarnica, supermarketa i slično. Ovde možete naći i brojna sportska i dečija igrališta. A, ako želite da obiđete celo mesto, uživaćete u jedinstvenoj vožnji gradskim vozićem.

Kada se sve sabere, na Stavrosu nećete oskudevati ni u čemu. Budući da je u pitanju malo mesto, sve će vam biti blizu i nadohvat ruke. Samim tim, udobni i prostrani Stavros apartmani nalaze se na svega nekoliko minuta od plaže. Sigurni smo da ćete sa Stavrosa poneti samo najlepše uspomene i najbolja iskustva.Call Now ButtonPozovite nas!