Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Ako je Grčka poznata po nečemu, onda su to njene prelepe, kristalno čiste vode, kao i fenomenalna i slikovita ostrva! I upravo je Tasos jedno od tih fascinantnih ostrva koje svake godine nudi nešto novo za najbolji provod u Grčkoj. Tasos, (ostrvo sirena ili smaragdno ostrvo, kako ga mnogi nazivaju) jeste jedno od najlepših destinacija za letovanje ne samo u Grčkoj, već i na celom svetu. Zato i ne treba da čudi što više desetina hiljada posetilaca svake godine dolazi na ovo jedinstveno ostrvo. Iz tog razloga, ovde vas uvek čekaju spremni, uređeni i savremeno opremljeni Tasos apartmani.

Tasos se nalazi u Kavala zalivu, u severnom delu Egejskog mora, odnosno blizu severne obale Grčke. Takođe, Tasos je najveće ostrvo u ovom delu Grčke. Ujedno, Tasos je naziv i najvećeg grada na ovom ostrvu (zvanično poznatiji kao Limenas Tasos) i on se nalazi na oko 10 kilometara od Keramotija.

Tasos zaista ima sve elemente koji su vam potrebni za vrhunski provod, zabavu i odmor. Ovo ostrvo predstavlja idealan izbor za letovanje, bez ikakve sumnje. Od neverovatnih pejzaža, magičnih plaža, ljubaznih meštana i preukusne hrane. Naravno, i Tasos apartmani će vam svakako omogućiti veličanstveni i nezaboravan odmor na ovom ostrvu.

Turistička agencija – Neo Travel

Neo travel doo, Cvijićeva 46, ulaz iz Jaše Prodanovića 9, Beograd
+381 11 423 73 96
+381 11 423 73 93
+381 66 53 53 430
[email protected]
Pon-Pet: 09:00 – 19:00h
Sub:10:00 – 15:00h
www.neotravel.rs

Tasos – Grčka

Pronađite idealan smeštaj za vašu porodicu!

Tasos apartmani, prelepe plaže i fascinantne znamenitosti stvoreni su samo za vašu maksimalnu relaksaciju

tasos apartmani Neo Travel

Tasos se definitivno može pohvaliti najlepšim plažama u Grčkoj. One su glavni razlog zašto turisti širom sveta sa nestrpljenjem dolaze na ovo ostrvo svakog leta. Zlatna plaža, Makriamos plaža i Paradajs (raj na zemlji) plaža ističu se kao najživopisnije i najorganizovanije plaže na Tasosu. Pored ove tri, na Tasosu možete nesmetano uživati i na brojnim drugim plažama poput Metalia plaže, Psili Amos plaže, Aspas plaže, Potos plaže, Pefkari plaže…

Na svim plažama možete uživati u skuba dajvingu, vodenim sportovima, vožnji brodovima i jahtama, ali i ribolovu. Dok su cene iznajmljivanja ležaljki i suncobrana zaista povoljne.

Međutim, pored prekrasnih i egzotičnih plaža, Tasos je savršen izbor i za sve istraživače, avanturiste i ljubitelje istorije. Zato, kada ste na Tasosu, ne propustite priliku da obiđete čuveni arheološki muzej, manastir Svetog Arhangela Mihaila, znamenitost Aliki i drugo.

Takođe, Tasos je idealno mesto i za sve ljubitelje prirode, budući da je ovo mesto obiluje sa „morem“ zelenila i netaknutih prirodnih lepota u svim mogućim nijansama. Dovoljno je samo da bacite pogled na drvorede pored plaža ili jezera, a uživaćete i u šetnji ili vožnji bicikle po sređenim stazama na planinskim selima. Ove staze će vas odvesti do najimpresivnijih zamaka i pećina na Tasosu.

Prema tome, ako želite da iskusite raj na zemlji i ukus dobrog života – nemojte čekati više ni sekunde. Rezervišite svoje letovanje na Tasosu već danas! Jer, na ovom ostrvu vas čekaju najmodernije opremljeni Tasos apartmani i komforan smeštaj po najpristupačnijim cenama. Stoga, izaberite Tasos i doživite samo najbolja iskustva u Grčkoj!Call Now ButtonPozovite nas!