Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Planirate konačno da otputujete u Italiju i započnete avanturu iz snova? Ako je vaš odgovor potvrdan, onda budite spremni za najbolji odmor u Italiji! Bez obzira da li putujete u ovu zemlju prvi put ili ne, na duže ili kraće vreme – Italija uvek ima da vam ponudi nešto novo. Hrana, vino, istorija, arhitektura, umetnost, neprevazđene prirodne lepote… Sve ovo, ali i mnogo više od toga, Italiju činu jednom od najpopularnijih turističkih destinacija na celom svetu!

Možete posetiti živahni Rim, gde se svakodnevno oseća spoj tradicionalnog i savremenog. Možete se voziti gondolama u romantičnoj Veneciji. Obilazak nacionalnog parka Ćinkve Tere će vas oduševiti. U svakom trenutku možete otići i na obalu i opustiti se na italijanskim peščanim plažama. Jednostavno, Italija ima sve što vam treba.

Naravno, pored samog istraživanja Apeninskog poluostrva, možete se veoma lako „prebaciti“ i na susedno, spektakularno ostrvo – Siciliju. Kako god da odlučite, vaša najbolja iskustva su, u bilo kom pogledu, zagarantovana. Dakle, najbolji odmor u Italiji čeka samo na vas!

Najbolji odmor u Italiji – Savršen provod u Siciliji i Sardiniji

najbolji odmor u Italiji

Ne postoji čovek koga je prelepo italijansko ostrvo – Sicilija – ostavila ravnodušnim. Od prirodnih rezervata, preko arheoloških nalazišta, pa sve do moderno uređenih plaža. Sicilija, jednostavno, ima sve. Većina znamenitosti na ovom ostrvu ima neverovatni kulturni značaj, što Siciliju čini savršenim mestom za istraživače i ljubitelje istorije.

Kada putujete u Siciliju, morate videti čuveni vulkan blizu Mesine i Katanije – vulkan Etna. Ili obići neverovatnu Dolinu hramova. Čeka vas i najlepši mozaički kompleks koji datira još iz doba Rimskog carstva – Vila Romana Del Kasale. Naš dodatni predlog za najbolji odmor u Italiji jeste i odlazak na Sardiniju koja je drugo, po veličini, najveće ostrvo na Mediteranu. Ovo ostrvo poznato je i kao jedno od najboljih i najposećenijih letovališta. Ovde vas čekaju fantastične plaže, čisto i netaknuto more, skriveni zalivi i duge obale. Sigurno se nećete pokajati ako izaberete da vaše odredište za letovanje u Italiji bude magična Sardinija.

Sicilija i Sardinija, svakako, predstavljaju mnogo više od ovoga što smo naveli. Čak i mesec dana je malo da biste posetili, videli i istražili sve što vam ova dva ostrva pružaju. Stoga, vaše je samo da spakujete kofere i spremite se za maksimalni provod i uživanje u Italiji!Call Now ButtonPozovite nas!