Neo Travel vaša najbolja iskustva Turistička agencija Neo Travel 1Na listi životnih želja većine ljudi, na prvom mestu nalazi se želja da se proputuje cela planeta i posete nestvarno lepa mesta. Ukoliko je to i vaš zamisao, sada više ona ne mora ostati u domenu maštanja i sanjarenja. Sa turističkom agencijom Neo Travel vaša najbolja iskustva su sigurna u svakom momentu vašeg putovanja.

Gde god želite da otputujete, koju god svetsku destinaciju želite da vidite, agencija Neo Travel će vas odvesti baš tamo. Neka agencija Neo Travel bude vaš pouzdan vodič i partner kroz najposećenije svetske i evropske destinacije na koje ćete želeti ponovo da se vratite. Sa vašom željom i našim znanjem, višegodišnjim iskustvom i atraktivnom turističkom ponudom, vaše putovanje biće nezaboravno iskustvo.

Turistička agencija Neo Travel – Vaša najbolja iskustva su zagarantovana

Postoji mnogo razloga zbog čega agencija Neo Travel treba da bude vaš prvi izbor za putovanje. Naša misija je jednostavna – kreiranje najpovoljnijih i najkvalitetnijih ponuda samo za vas! Želimo da putovanje na kojem se nalazite bude onakvo kakvim ste ga zamišljali i tačno onako kako vama odgovara. Vođeni znanjem, iskustvom i profesionalizmom, prilagođavamo se individualnim potrebama i zahtevima svakog našeg klijenta.

Neo Travel vaša najbolja iskustva Turistička agencija Neo Travel 2

Uz turističku agenciju Neo Travel vaša najbolja iskustva biće doživljaji za pamćenje! Kreirajući individualne ili, pak, paket aranžmane, uz najpristupačnije cene u zemlji, omogućili smo stvaranje pouzdane i zadovoljne klijentele čiji broj nastavlja da raste. U agenciju Neo Travel možete imati maksimalno poverenje. Predanost poslu i pružanje vrhunskih turističkih usluga učinilo nas je jednom od najistaknutijih agencija u Srbiji.

Iskustva koja budete doživeli na našim putovanjima ćete iznova prepričavati, a sigurni smo da će to ujedno biti i vaša najbolja iskustva.

Za odmor iz snova – Letovanje po najpovoljnijim cenama gde god poželite

Uvek imajte u vidu da sa nama nijedna turistička želja ili zahtev za letovanje nije nedostižan. Budite sigurni da će uz Neo Travel vaša najbolja iskustva na letovanju biti nezaboravna. I to po najpovoljnijim cenama, za svačiji novčanik. U bogatom asortimanu naše ponude za letovanje, izdvojili bismo putovanje u čarobno lepu Grčku – zemlju gde snovi postaju stvarnost. Direktnim čarter letom možete otići na Rodos, Krf, Skijatos, Krit ili Samos – vaše je samo da odaberete.

Takođe, avionskim prevozom možete putovati u Mikonos ili Santorini. Ono u čemu se razlikujemo od drugih, što je ujedno i naša velika prednost, jeste ponuda nestvarno lepih apartmana i hotela u Grčkoj u kojima možete odsesti.  Ukoliko je vaš izbor za letovanje Turska, Neo Travel vas vodi u ovu interesantnu evroazijsku zemlju. Posetite Alanju, Kemer, Antaliju, Side, Belek, Bodrum, Marmaris, Fetije ili Laru. Vodimo vas i u prelepu Afriku gde možete letovati, po najpristupačniji cenama, u Egiptu, odnosno u Hurgadi ili u Šarm El Šeiku.

Romantična Sicilija ili Kalabrija u Italiji uvek predstavljaju savršeno mesto za letovanje. Nikako nećete pogrešiti ako za letovanje i željeni odmor odaberete prelepu obalu Jadranskog mora u Crnoj Gori.

Agencija Neo Travel je tu za vaša najbolja iskustva – Proputujte Evropom i obiđite daleke, egzotične destinacije

Evropa je kontinent koji je zbog svog kulturološkog, istorijskog i geografskog značaja, oduvek privlačio posetioce širom planete. Koliko god puta je obišli, uvek će se naći predeo koji niste (dovoljno) istražili ili mesto koje niste posetili. Zato vas Neo Travel vodi kroz najatraktivnije evropske destinacije i metropole koje svake godine poseti više od milion turista iz celog sveta.

Za svakog našeg klijenta putovanje po gradovima u Evropi organizujemo udobnim autobusima ili avionom, tako da će vaš put predstavljati pravi užitak i avanturu. Posetite Rim, Moskvu, Veneciju, Azurnu obalu, Lisabon, Madrid, Beč, Prag, London, Pariz, Atinu, Amsterdam, ili bilo koji drugi evropski grad. Pored Evrope, Neo Travel vas vodi i na daleke, egzotične i najpopularnije svetske destinacije. Obiđite Japan, Kinu i Indiju i saznajte tajne drevnih civilizacija. Pored ovih jedinstvenih destinacija, nećete se pokajati ni ako posetite Bali, Bangkok i Pataju, Kambodžu, Vijetnam, Maroko ili Tajland.

Agencija Neo Travel – Zamislite mesto i tamo ste

Kao što ste mogli da vidite, dovoljno je samo da odaberete gde želite da otputujete, a sve ostalo prepustite nama. Sa turističkom agencijom Neo Travel vaša najbolja iskustva predstavljaće neponovljiv i jedistven događaj. Za razliku od drugih, Neo Travel vam nudi i jedinstvene aranžmane za zimovanje.

Neo Travel vaša najbolja iskustva Turistička agencija Neo Travel 4

Uz vaše poverenje i naše kompletne i jedinstvene aranžmane, ukazaće vam se neverovatna prilika da zakoračite u čarobni svet putovanja. Nalazimo se u samom centru Beograda, u ulici Cvijićeva 46. Posetite naš sajt ili nas kontaktirajte i uverite se iz prve ruke zbog čega je agencija Neo Travel sinonim za kvalitet i profesionalnost. Zamislite mesto i tamo ste!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •