Cvijićeva 46, Beograd 11060 | Pon – Pet: 09:00 – 19:00h Subota: 10:00 – 15:00h |

Neo Travel – Vaša najbolja iskustva!

Neo Travel je jedna od najmlađih, ali istovremeno najbrže rastućih turističkih agencija sa sedištem u Beogradu.

Naš cilj je jednostavan, a to je kreiranje najboljih i najpovoljnijih turističkih ponuda za sve naše klijente. Vođeni dugogodišnjim iskustvom u turizmu, znanjem i profesionalizmom, želimo da vaše putovanje bude baš onako kako ste ga i zamišljali. Upravo iz tog razloga, sve turističke (inidividualne ili paket) aranžmane prilagođavamo prema vašim potrebama, ukusu i budžetu.

Uz najpristupačnije cene u zemlji i vrhunski kvalitet usluge, stvorili smo pouzdanu i, najpre, zadovoljnu klijentelu čiji broj nastavlja da raste iz dana u dan! Sve veći broj zadovoljnih klijenata dokaz je da u nas možete možete imati maksimalno poverenje.

Predanost poslu i potpuna posvećenost svakom klijentu ponaosob učinilo nas je jednom od najistaknutijih turističkih agencija.

Svesni činjenice da putovanja predstavljaju jedan od najlepših životnih aspekata, Neo Travel svim svojim klijentima sa velikim zadovoljstvom i pažnjom ta putovanja i organizuje. Naša najveća satisfakcija su više desetina hiljada pozitivnih utisaka i referenci naših putnika.

Tursitička agencija Neo Travel - Vaša najbolja iskustva

Neo Travel – Izaberite bilo koju destinaciju i tamo ste!

Tursitička agencija Neo Travel - Vaša najbolja iskustva 1

Bilo da želite da obiđete neverovatne evropske metropole ili da proputujete ceo svet i vidite najegzotičnija mesta, Neo Travel je tu da vam putovanje iz snova i obezbedi! Obiđite sa nama Italiju, Rusiju, Češku, Poljsku, Francusku, Nemačku, Austriju i mnoge druge jedinstvene evropske destinacije.

Takođe, vodimo vas da istražite i prelepe predele Tajlanda, Balija, Zanzibara, Maroka i mnogih drugih fascinantnih egzotičnih destinacija.

Letovanje sa turističkom agencijom Neo Travel biće vam uspomena koju ćete pamtiti celog života! Na prvom mestu, vodimo vas u jednu jedinu i neponovljivu Grčku u kojoj će se svi vaše letnji snovi ostvariti. Takođe, sa nama možete provesti nezaboravno leto u predivnoj Turskoj, Egiptu i u uvek magičnoj Italiji.

Pored letovanja, nudimo vam jedinstvene turističke aranžmane za zimovanje i Novu godinu. Deo ponude iz našeg bogatog turističkog asortimana čine svakako i First minute i Last Minute ponude.

Izaberite destinaciju na koju ste oduvek hteli da putujete i već sutra možete biti tamo. Neo Travel je turistička agencija koja će vam to omogućiti. Sa nama i uz nas su najbolja iskustva na putovanju su vam zagarantovana!

Turistička agencija Neo Travel - Vaša najbolja iskustva!

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu u vezi naše ponude, kontaktirjate nas i saznajte sve što vas zanima. Za sva vaša pitanja, stojimo vam na raspolaganju!Call Now ButtonPozovite nas!